1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2016 19:56

Ντέρμπι παραμονής στην Ορεστιάδα

Αγώνας με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα γίνει στην Ορεστιάδα, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Άρη στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» 17η αγωνιστική, 19.00, Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας).

Μετά τις νίκες του Ηρακλή και του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική η Ορεστιάδα πιέστηκε περισσότερο βαθμολογικά και χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης για να πατήσει γερά στην 8αδα και να αφήσει πίσω της τον Άρη τον οποίο μάλιστα είχε νικήσει και στον Α΄γύρο στη Θεσσαλονίκη με 3-1 σετ και για αυτό παίζει ρόλο ακόμα και το σκορ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι ακρίτες στο πρωτάθλημα ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη παίζοντας με εφεδρείες επειδή σχεδόν όλοι οι βασικοί είχαν χτυπηθεί από ιώσεις. Την Τετάρτη η Ορεστιάδα ηττήθηκε από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη 3-2 για το κύπελλο αλλά αυτή τη φορά θέλει τη νίκη για να μη μπει σε περιπέτειες. Έχουν 17 βαθμούς και είναι στην 8η θέση, έναντι 15 βαθμών του Άρη που είναι στην 9η θέση.

Ο Άρης βρίσκεται καθ΄οδόν για την Ορεστιάδα με ταλαιπωρία στη διαδρομή λόγω των μπλόκων των αγροτών. Οι κιτρινόμαυροι μπορεί να αποκλείστηκαν στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ αλλά το μυαλό τους είναι στο πρωτάθλημα και το πως θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Προέρχονται από το θριαμβευτικό 3-0 επί του Φοίνικα Σύρου στη Μίκρα και στοχεύουν στην 6η νίκη τους. Ο Άρης μακριά από τη Θεσσαλονίκη δεν έχει νικήσει. Εκτός έδρας έχει νικήσει τον Ηρακλή 3-2 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ