1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2016 18:51

Νίκη για την παραμονή η Παναχαϊκή, για εξάδα ο Εθνικός

Η Παναχαϊκή αφήνει πίσω της τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και στρέφει το ενδιαφέρον της στο ντέρμπι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Πάτρα 17η αγωνιστική, 13/2, 20.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης).
Ο Γιώργος Λυκούδης έχει κενό το απουσιολόγιο του, με τους πατρινούς να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο του για να τους βοηθήσει να πάρουν τη νίκη, που θα φέρει την Παναχαϊκή ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.

«Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους οπαδούς μας να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο της Αγυιάς και να ενισχύσουν την ομάδα μας όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ώστε να αποτελέσουν τον παίκτη παραπάνω στην αυριανή αναμέτρηση και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη». Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 5 ευρώ και θα πωλούνται από νωρίς στα εκδοτήρια του γηπέδου της Αγυιάς.

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από το επίπονο 3-2 επί της Ορεστιάδας στο κύπελλο και την ήττα με το ίδιο σκορ από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Τα δύσκολα είναι μπροστά με τους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες κόντρα στη Μπενφίκα αλλά και το ταξίδι στην Πορτογαλία. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη βρίσκεται στους 21 βαθμούς και αισθάνεται πλέον ασφάλεια για την 8αδα και την παραμονή αλλά έχει βάλει στόχο την είσοδο στην 6αδα.

Αήττητος ο Εθνικός

Στον Α΄γύρο στον Έβρο ο Εθνικός νίκησε 3-2 σετ παρότι έχανε 2-0 σετ, ενώ σε τρεις αγώνες με την Παναχαϊκή έχει μόνο νίκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ