1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2015 16:02

Ο Ζελιάσκοφ, o Πιάτσα και ο Ίσακσον

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

 

Ο προπονητής της Τρεντίνο Ράντοστιν Στόΐτσεφ δήλωσε με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οτι ο Νίκι Ζελιάσκοφ

 είναι ο καλύτερος προπονητής του ελληνικού πρωταθλήματος και αναρωτηθήκαμε πως το ξέρει, αφού δεν γνωρίζει τους υπόλοιπους προπονητές. Φυσικά η απάντηση κρύβεται πίσω από την κοινή πατρίδα, μιας και είναι αμφότεροι Βούλγαροι.

Μια σωστή επισήμανση μας έκανε ο φίλος Νίκος Νεόφυτος "πως εξηγείται οι δυο έλληνες προπονητές που έκαναν νταμπλ πέρυσι και πρόπερσι να είναι άνεργοι;" Αναφέρεται στους Καζάζη, Καλμαζίδη, αλλά το θέμα σηκώνει πολύ κουβέντα.

Σιγά μη κάτσουν να σκάσουν στο Μαρκόπουλο, επειδή τους απέβαλε η ΕΟΠΕ από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν με αφορμή το ...μαύρο στην ΕΡΤ, στο 14-14 του ται μπρεικ με τον Άρη.

Οι φίλοι του βόλεϊ γυναικών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το Σάββατο (7μμ) από το Κλειστό Γυμναστηριο Μαρκοπούλου το μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΟ Θήρας στο website του συλλόγου (www.markopoulovolley.gr) μέσα από το επίσημο κανάλι του ΑΟ Μαρκοπούλου στο youtube.

Oρεστιάδα είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας και με δεδομένη την οικονομική κρίση, οι παίκτες ταλαιπωρούνται όταν παίζουν στο Νότο, αφού θα ταξιδέψουν οδικώς 908 χιλιόμετρα για να αγωνισθούν στο Βραχάτι, κόντρα στον Παμβοχαικό.

Αυτό αναμένεται να είναι και το τελευταίο ταξίδι του Σουηδού προπονητή Ίσακσον, καθώς θα αντικατασταθεί λόγω των κακών αποτελεσμάτων και υποψήφιος είναι 'Έλληνας, πρώην παίκτης της Ορεστιάδας την εποχή Κούμπη.

Κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός δεν πείθει ως τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι όμως ακόμη πολύ νωρίς, αφού η ομάδα και ο προπονητής θα κριθούν τον καυτό Δεκέμβρη.

Τα πρώτα δείγματα του Ολυμπιακού δεν είναι θετικά, δεν υπάρχει προς το παρόν ξένος παίκτης με προσωπικότητα που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του, με αποτέλεσμα να επωμίζεται αυτό το ρόλο ο μικρός το δέμας, αλλά με ψυχή λιονταριού Μενέλαος Κοκκινάκης.

Βέβαια όπως προαναφέραμε ο Ολυμπιακός δεν έχει ρολάρει ακόμη και τον επόμενο μήνα θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα για όλους και για όλα.

Το πρόβλημα στον Ολυμπιακό εντοπίζεται στην απουσία των κεντρικών από την ανάπτυξη της ομάδας, με μόλις 7 προσπάθειες σε 75 επιθέσεις(μόλις 1 επίθεση ο Σπίνου) κόντρα στην Παρνού, αλλά και την συνεισφορά τους στο μπλοκ, καθώς και στην απουσία μέχρι στιγμής, ξένου παίκτη ηγέτη.



ΠΗΓΗ : ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

2 σχόλια

  • Comment Link Άφωνος Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 18:10 posted by Άφωνος

    Αν συνεχίσουν να πέφτουν σφαλιάρες δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα εκεί κάτω στο λιμάνι. Πάλι καλά που σέρνεται και ο Παοκ και δεν φαίνεται και πολύ η διαφορά. Οι πρώτοι που δυσφημούν τους Έλληνες προπονητές είναι οι εκπρόσωποί τους. Οι φοβεροί και τρομεροί παντογνώστες διαμεσολαβητές και μερικοί πάνσοφοι δημοσιογράφοι για τους ευνόητους λόγους. Τώρα για το αν ο Ζελιάσκοφ είναι ο κορυφαίος προπονητής σήμερα στην Ελλάδα, γελάνε και οι πέτρες στο παλατάκι. Εκτός αν η δήλωση του προπονητή της Τρεντίνο έγινε μετά από μεγάλη τσιπουροκατάνυξη στα Λαδάδικα!!!

  • Comment Link Volley star Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 16:21 posted by Volley star

    Ο υπερφίαλος Ιταλός σίγουρα δέν είναι καλύτερος πολλών Ελλήνων προπονητών.Απλά υπενθυμίζω στόν Ν.Νεόφυτο καί σέ εσένα,ότι οί Ελληναράδες βγάζουν τά μάτια τους, μόνοι τους.Ασε πού ποτέ δέν έχω ακούσει μία καλή κουβέντα νά λέει ό ένας γιά τόν άλλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ