1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-11-2015 10:49

MVP η Κουτουξίδου

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το αήττητο του επικρατώντας με 3-2 στην έδρα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Α1 Γυναικών και η Νικολέτα Κουτουξίδου αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η έμπειρη πασαδόρος των πράσινων είχε 3 πόντους (2/4 επιθέσεις, 1 άσο), αλλά κυρίως βοήθησε την ομάδα της μοιράζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη διάκριση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριές μου διότι θεωρώ ότι ήταν μια ομαδική προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα να πάρω τον τίτλο της MVP, ο οποίος πιστεύω ότι ανήκει σε όλες μας», τόνισε η πασαδόρος των πράσινων κι αναφερόμενη στο ματς με την ΑΕΚ συμπλήρωσε:

«Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ, εφαρμόζοντας ακριβώς το πλάνο που σχεδιάζαμε όλη την εβδομάδα, στο τρίτο σετ επήλθε χαλάρωση στην ομάδα, κάτι για το οποίο πρέπει να δουλέψουμε πολύ ώστε να διατηρούμε σταθερή την καλή μας απόδοση κατά τη διάρκεια των αγώνων και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Στη συνέχεια ο αντίπαλος ανέβασε ρυθμό και μας πίεσε, καταφέρνοντας να πάρει τα δύο επόμενα σετ. Εν τέλει, ανασυνταχτήκαμε, λειτούργησαν τα δυνατά μας στοιχεία, ήμαστε η καλύτερη ομάδα και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη εύκολα στο τάι μπρέικ».

Για τις προσδοκίες του ΠΑΟ στην φετινή σεζόν η Κουτουξίδου ξεκαθάρισε ότι: «Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει ως στόχο το πρωτάθλημα, και θεωρώ ότι είναι εφικτός, από τη στιγμή που η ομάδα ενισχύθηκε ώστε να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν. Πιστεύω ότι όταν καταφέρουμε να δέσουμε απόλυτα, ο περσινός «κορμός» με τις μεταγραφές, θα πετύχουμε πολλά ως σύνολο. Πέρυσι φτάσαμε στους τελικούς άρα φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ενώ μιλώντας γενικά για το φετινό πρωτάθλημα σημείωσε: «Φαινομενικά πρόκειται για ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων με 5-6 ομάδες να ξεχωρίζουν σε δυναμική από τις υπόλοιπες. Ωστόσο, θεωρώ ότι μπορούν να συμβούν κάποιες εκπλήξεις και είναι πολύ πιθανό αν το φαβορί σε μία αναμέτρηση βρεθεί σε κακή ημέρα αγωνιστικά, να ηττηθεί από μια υποδεέστερη ομάδα. Αναμένουμε συναρπαστική τη συνέχεια».

1 σχόλιο

  • Comment Link aekfan Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 07:22 posted by aekfan

    Α ρε κουτουξίδου. Δεν είναι μόνο ότι είσαι η Παιχτάρα με κεφαλαίο, δεν είναι μόνο το ήθος σου, είναι ότι επιτέλους βρέθηκε κάποιος γενναίος να πει το αυτονόητο, ότι ναι ο παναθηναικός πάει για πρωτάθλημα. Τόσο χρόνια ο παναθηναικός ήταν μια μέτρια ομάδα σε αναζήτηση πασαδόρου. Φέτος ο παναθηναικός είναι μια πασαδόρος σε αναζήτηση μιας μεγάλης ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ