1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-05-2015 18:00

Αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό, χωρίς Νικολάκη

Ο κύκλος του Γιάννη Νικολάκη του πάγκο του Ολυμπιακού έκλεισε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Έλληνα προπονητή.
Η ανακοίνωση

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας, η συνάντηση του προέδρου κ. Μιχάλη Κουντούρη με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Γιάννη Νικολάκη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα αποφασίστηκε από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών για τρίτη χρονιά. Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Νικολάκη για την προσφορά του στο σύλλογο -με την κατάκτηση 2 συνεχόμενων νταμπλ- και του εύχεται καλή επιτυχία.


Δήλωση κ. Γιάννη Νικολάκη

«Μετά από δυο χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχωρήσω θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος μου κύκλος έκλεισε. Αυτά τα 2 χρόνια πετύχαμε πάρα πολλά (2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα) που με γεμίζουν τεράστια ικανοποίηση και περηφάνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κοντούρη, την Διοίκηση του Ολυμπιακού, τις αθλήτριες, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία». 

1 σχόλιο

  • Comment Link volley fan Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 17:20 posted by volley fan

    Κρίμα βρέ Νικολάκη γιά τίς δηλώσεις σου στό τέταρτο μάτς στά αποδυτήρια,πήγαν χαμένες.Επαγγελματίας προπονητής τόσο πολύ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ