1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-05-2015 17:04

AEK αντί Παναθηναϊκού στην Ευρώπη

Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός (στο CEV Cup), ο 3ος στην τελική κατάταξη Πανναξιακός (Challenge Cup) και η 4η ΑΕΚ (Challenge Cup) είναι οι τρεις γυναικείες ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.


Σημειώνουμε ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Challenge Cup μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού (2ος στην τελική κατάταξη) να μην δηλώσει συμμετοχή.
Αργότερα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση αναφορικά με τις δηλώσεις συμμετοχής των ανδρικών ομάδων.

10 σχόλια

  • Comment Link ΝΑΥΑΡΧΟΣ Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 16:39 posted by ΝΑΥΑΡΧΟΣ

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΛΙΩΝ ΧΡΕΩΝ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΕΥΑΣΤΩ

  • Comment Link grigoris21 Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 15:18 posted by grigoris21

    αλλο μεταγραφες αλλο σημετοχη απλα πονας που η ομαδουλα σου δεν ειχε 5 χιλιαρικα να δηλοση σημετοχη και την πηρα εγω περαστικα σου λοιπον φεσακια

  • Comment Link ναυαρχος Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 09:01 posted by ναυαρχος

    εσυ ομως ειπες οτι δεν εχει 5000 για την ευρωπη που τοσα δεν ειναι παραπανω ειναι αμα βαλεις και τα ταξιδια

  • Comment Link nacho32 Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 01:49 posted by nacho32

    Ήρεμα παίδες όχι βία στο σίτε χαχα αστειεύομαι. Εσείς όμως ρε παιδιά γιατί μπήκατε σε ένα θέμα που δεν σας αφορά αφού από τα λεγόμενά σας καταλαβαίνω ότι είστε παναθηναϊκοί μια απορία την έχω; Πάντως δεν θέλω να το παίξω και ειδικός αλλά ο φίλος έχει ένα δίκιο όχι μόνο για τον παο αλλά για όλες ανεξαιρέτως τις Ελληνικές ομάδες όσο αφορά το γυναικείο βόλεϊ ότι υπάρχει θέμα με χρέη και οικονομικά προβλήματα και αυτό το ξέρουν καλύτερα εκεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αναλόγως θα πράξουν και αυτοί αλλά και εμείς σαν ΑΕΚ, αυτά με όλο τον σεβασμό.

  • Comment Link ΑΕΚ Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 17:54 posted by ΑΕΚ

    @ ναυαρχος εσείς ασχολήστε με την ΑΕΚ ότι αναφέρετε στην ΑΕΚ σχολιάζετε.. ΦΕΣΑΚΙΑΣ δεν ισχύει αυτό που λες(αν και κατά την γνώμη μου κακώς δήλωσε η ΑΕΚ συμμετοχή φέτος).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ