1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2024 17:36

Aρνήθηκε η "αστεία" CEV το αίτημα του Ολυμπιακού

Η ανοησία της CEV  δεν έχει όρια, αφού αρνήθηκαν το αυτονόητο. Να ξεκινήσουν οι αγώνες Ζιράτ - Ολυμπιακός και Ζάκσα  -Κνακ την ίδια ώρα γιατί κρίνεται η δεύτερη η τρίτη και η τέταρτη θέση του ομίλου τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι ο αγώνας Ζιράτ - Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 19:00 και οι Ζάκσα, Κνακ θα γνωρίζουν με ποιο αποτέλεσμα προκρίνονται και οι δυο, αφού θα παίξουν στις 21:30.

Η αβελτηρία της CEV δεν έχει όρια, δεν εξασφαλίζει στην κορυφαία διοργάνωση της το φερ πλέι και έπειτα αναρωτιούνται γιατί το βόλεϊ απέχει έτη φωτός από το ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

Επι προεδρίας του Σέρβου Μπόρισιτς έπιασε πάτο.

Η μόνη λύση είναι να πάει ο Σέρβος στο σπίτι του και να σταματήσει η Ελληνική Ομοσπονδία και οι σύλλογοι μας να τον θεωρούν σύμμαχο.

Τουναντίον, απέδειξε πολλάκις το αντίθετο. Με τους ορισμούς των αγώνων της Βοσνίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών και με τις διαιτησίες στα πρόσφατα Ευρωβόλεϊ.

Το οικοδόμημα της  CEV ήταν έτσι κι αλλιώς σαθρό, το αποτελείωσε η παρέα του Μπόριτσιτς.

ΥΓ: Ο Βούλγαρος διαιτητής που έδωσε αγκώνα Κουμεντάκη στην φιλέ στο πρόσφατα ματς Ολυμπιακός - Ζάκσα, παρότι ήταν πασιφανές ότι δεν υπήρχε παράβαση είναι ο ίδιος που σφύριξε ότι η μπάλα μετά από μανσέτα του Ράπτη πέρασε έξω από την αντένα και καθόρισε το ματς με το Ιαραήλ στο  τάι μπρέικ Ο άνθρωπος είναι ανίκανος και αντί να τον τιμωρήσουν τον ορίζει η παρέα του Μπόρισιτς σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ