1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2017 21:34

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός (stats)

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το Κύπελλο, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, νικώντας με 3-0 την Ελπίδα Αμπελοκήπων και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από 20 αγωνιστικές. Η Ελπίδα παρά την ήττα της έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για παραμονή.
Οι «πράσινες» αγωνίστηκαν χωρίς την Κάιλα Ρίτσι που ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ο Δημήτρης Καζάζης χρησιμοποιήσε όλες τις υπόλοιπες παίκτριές του προκειμένου να είναι έτοιμες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός με «αιχμή του δόρατος» τη Μερτέκη πήρε προβάδισμα +5 (11-6) ενώ η Ελπίδα με καλές άμυνες και κόντρα επιθέσεις έτρεξε ένα σερί (1-6) μειώνοντας στο 13-12. Οι «πράσινες» ξέφυγαν εκ νέου για το 20-16 ενώ η Κωνσταντινίδου τελείωσε το σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχες προηγήθηκαν στο α’ τεχνικό τάιμ άου με 8-6 ενώ πάτησαν γκάζι για το 16-9. Παρά το ανακάτεμα της τράπουλας από τη μεριά των φιλοξενουμένων δεν υπήρξε λύση και έτσι η Λαγουδάκη έκανε το 19-13 και η Μερτέκη ολοκλήρωσε το δέυτερο σετ με 25-18.

Πιο εύκολο από τα άλλα δυο σετ αποδείχτηκε το τρίτο για τον Παναθηναϊκό που είχε ρυθμό για το 11-5 και το 20-13 για να τελειώσει το σετ με λάθος από τη μεριά της Ελπίδας στο σερβίς για το 25-15 και το 3-0.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-18, 25-15)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Λαγουδάκη 8 (7/12 επ, 1 μπλοκ, 57% υπ - 45% άριστες), Κωνσταντινίδου 6 (5/6 επ, 1 μπλοκ), Πολ 13 (10/21 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 84% υπ - 63% άριστες), Μερτέκη 21 (18/26 επ, 3 άσσοι), Φιλντ 3 (3/8 επ) / Ρόγκα (λ, 67% υπ - 67% άριστες), Καββαδία 4 (1/3 επ, 3 μπλοκ), Παπαδοπούλου, Καρπουζά 3 (3/3 επ).

ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Καλαϊτζάκη, Παπάζογλου 7 (6/18 επ, 1 άσσος, 54% υπ - 36% άριστες), Καλανταρίδου 9 (9/36 επ, 76% υπ - 65% άριστες), Μπολέτου 4 (4/13 επ), Καλαντάτζε 7 (5/14 επ, 2 μπλοκ), Γουίλσον 2 (2 άσσοι) / Σουπιώνη (λ, 54% υπ - 31% άριστες), Νώτη 1 (άσσος), Γεροβασιλείου 1 (1/7 επ), Μπολέτου 4 (4/4 επ), Καραμούτσα 3 (2/3 επ, 1 άσσος).

Δημήτρης Καζάζης: «Μετά το Final 4 που ήμασταν μουδιασμένοι και χάθηκε ένας από τους φετινούς στόχους μπαίνουμε στην διαδικασία του 2ου στόχου να φθάσουμε τουλάχιστον στον τελικό του πρωταθλήματος και από εκεί και μετά ότι μπορέσουμε να διεκδικήσουμε. Σήμερα το παιχνίδι δεν είχε να κάνει με τον αντίπαλό μας όσο με τον εαυτό μας. Το θετικό είναι ότι ανταποκριθήκαμε. Το καλό είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες πλην της Ρίτσι που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να βοηθήσει. Νομίζω το ζητούμενο ήταν το τρίποντο που το κατακτήσαμε».

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Περίμενα να ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Δεν τα πήγαμε καθόλου καλά σε σερβίς-μπλοκ και γενικά δεν μπορέσαμε να πιέσουμε τον αντίπαλό μας που δεν μας αισθάνθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και φυσιολογικά ήρθε το 3-0. Σίγουρα περίμενα κάτι παραπάνω, δεν μιλάω για βαθμό, αλλά περίμενα να σταθούμε καλύτερα και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες για παραμονή θα προσπαθούμε. Σίγουρα οι πιθανότητες είναι μικρές αλλά όσο υπάρχει ελπίδα θα προσπαθούμε».

14 σχόλια

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 10:18 posted by pao29

    μια φορα και ενα καιρο ηταν μια ομαδα...μετα απο πελαγοδρομιες ετων κατεληξε στο να προσλαβει ενα προπονητη που δεν ηξερε το θεμα και παικτες που ηρθαν για το μεροκαματο...η ομαδα ξεκινησε εχοντας σαν στοχο μονο επιτυχιες αλλα ο προπονητης της δεν μπορεσε να κανει την υπερβαση... εκανε λαθος στις επιλογες παικτων αλλα εξακολουθησε να επιμενει στους ιδιους παικτες στηριζοντας τους...το αποτελεσμα μοιραιο...η ομαδα εχασε τους στοχους της και ξαναγυρισε στη βαση 0...ηταν τοση επιτυχημενη η χημεια μεταξυ παικτων και προπονητη που ενας εξ αυτων ζητησε να αποχωρησει αλλα δεν μπορεσε να γινει αποδεκτο το αιτημα του γιατι ειχε περασει η μεταγραφικη περιοδος και η ομαδα δεν θα μπορουσε να βρει αντικαταστατη...ετσι εμεινε κανοντας τουρισμο μεχρι την ληξη της περιοδου...εφεραν και παικτη που θα επαιζε στα σοβαρα παιχνιδια αλλα μετα την τραγικη εμφανιση του και ηττα της ομαδας τον εστειλαν απο εκει που ηρθε...το αλλο διδυμο ηρθε να περασει πληρωμενες διακοπες και μας αφησε χρονους με την ληξη της περιοδου...η εμμονη να χρησιμοποιει παικτες που δεν προσεφεραν απολυτως τιποτα αλλα αντιθετως ζημιωσαν τον συλλογο ειναι κατι που δεν απασχολησε τον προπονητη...καποιοι κακοπιστοι αναρωτηθηκαν αν στη ηττα της ομαδας του γελαγε απο μεσα του λογω επικρατισεως της αγαπημενης και αντιπαλου ομαδος...στην ομαδα ηταν τετοιο το κλιμα που ουτε οι βασικοι αλλα και οι αναπληρωματικοι δεν τον ηθελαν ...ετσι πορευτηκε μεχρι την ληξη της περιοδου και οταν του εδειξαν την πορτα ευχαριστησε κοιτωντας και γελωντας για το σπουδαιο εργο που αφησε και για το οτι η χρονια που περασε δεν τον βρηκε ανεργο...τωρα που θα πηγαινε κανεις δεν ηξερε...μονο οι οπαδοι ανακουφιστηκαν και ειπαν και του χρονου απο την αρχη...οσο για τις μισθοφορους αναζητησαν την τυχη τους στη λεγεωνα των ξενων...αλλωστε μαθημενοι ειναι απο την γυρα που κανουν τοσα χρονια εδω και εκει...η ιστορια ειναι φανταστικη οπως το παραμυθι η κοκκινοσκουφιτσα και ο κοκκινος λυκος...

  • Comment Link άντε μπραβο Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 21:46 posted by άντε μπραβο

    Αξιοτιμε κυριε παο29,ξαφνικα φορεσατε τη μάσκα του δήθεν ευγενούς αλλά δυστυχώς για σας ή φραστική σας μποχα αναδύεται σε όλα σας τα σχόλια.Αν με αναγκασετε να τα ανασυρω πιθανόν να μην επανεμφανιστητε.Με όλο τον σεβασμό στα συμπαθή τετράποδα στα οποία αναφερθήκατε,θα ήθελα να ευχαριστήσω τo site που δίνει χώρο και σε αυτά, διότι διαφορετικά δεν θα σας είχαμε στην παρέα μας.Βεβαια οφείλω να ομολογησω ότι ξεχωρίζεις, διότι είσαι σπάνια διασταύρωση.

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 19:26 posted by pao29

    posted by Αντε μπραβο...ευγενεστατε κυριε...δεν καταλαβαινω τον λογο που ειστε εξαλλος μαζι μου...αν καποιος εχει δικη του αποψη ή δεν συμφωνει με την αποψη σας ειναι αμπαλος...γιατι δεν μας λετε σε ποια ομαδα ανηκετε;;;εμεις τα γραφουμε ως παναθηναικοι που μετεχουμε και καταβαλουμε και τον οβολο μας...να σημειωσετε ευγενικε κυριε οτι το πρωταθλημα δεν εχει αναδειξει ακομα πρωταθλητη...βεβαια κατανοω οτι γραφετε στην ιστοσελιδα αυτη οταν εχετε χρονο απο την σκληρη εργασια σας η οποια εκτος των αλλων αναδυει την βρωμα σας η οποια ειναι διαχυτη μεσω των εκφρασεων σας...ευτυχως που η ιστοσελιδα επιτρεπει να μετεχουν και γουρουνια...

  • Comment Link SUMMER16 Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 18:33 posted by SUMMER16

    pao29 εχει δικιο ο αντε μπραβο ...απο τον σεπτεμβριο μας λες οτι ξερεις ενα μυστικο οτι ο ολυμπιακος φετος ειναι καμενος απο χερι και οτι θα πατωσει σε ολες τις διοργανωσεις και φουμαρα μπλε...πανω απ ολα κοροιδευεις τον ευατο σου... εισαι ο παντογνωστης στις μπαρουφες ...αντε κρυψου τωρα μεχρι τον σεμπτεμβρη παλικαι να επανελθεις με νεα μυστικα για το καψιμο του ολυμπιακου να γελασει λιγο και ο κοσμος του βολλει με τις προπονητικες σου προτασεις και τα μυστικα σου που θα μας ελεγες ολη την χρονια,,,,,καλο καλοκαιρι φιλαρακι.

  • Comment Link Αντε μπραβο Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 11:33 posted by Αντε μπραβο

    Τι λες βρε αμπαλε 29 ακομα και απο βιτσιο να σε ακουγε καποιος απο την ομαδα ουτε οι φανελλες δεν θα μενανε ιδιες.Θα ξεχαρβαλονονταν ολα.Οταν σου μιλανε με επιχειρηματα παθαινεις μουγκα και δεν απαντας,οταν βρισκεις κανεναν αμπαλο,δηλαδη απο το συναφι σου κελαιδας.Μετα τις μπουφλες ξαναβγηκες απο το λαγουμι σου.....Να σου θυμισω μερικες απο τις βλακειες σου.Ο Ο.Σ.Φ.Π ειναι καμμενος για φετος,με δυο ξενες ακραιες κανουμε ομαδαρα,και ενα σωρο αλλες αηδιες.Mε τις προτασεις σου οχι Καζαζη, τον Μπαρμπολινι να φερης θα εισαι της Καρπαζιας.Αυτο που χρειαζεται ειναι εναν μεγαλο καδο του Δημου,να μπης πρωτος εσυ και μετα τα 2\3 του ροστερ σας και κατ'ευθειαν για Νεα Λιοσια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ