1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-03-2017 21:18

«Καυτό» ντέρμπι στη Χαλκίδα

Ένα ντέρμπι που μπορεί να διαοφώσει ισορροπίες στη μάχη της παραμονής και των πλέι άουτ θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα. Ο τοπικός Ηρακλής υποδέχεται την Κύζικο Νέας Περάμου στο πλάισιο της 21ης αγωνιστικής της Volley League (21η αγωνιστική, 12/3, 17.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής).
Ο Ηρακλής Χαλκίδας έχει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση +3 βαθμούς μπροστά από την Κύζικο που ακολουθεί με 11 βαθμούς. Η ομάδα της Χαλκίδας θα διεκδικήσει την 6η νίκη της που θα την απομακρύνει από την ομάδα της Νέας Περάμου και θα της δώσει πόντους και για τα πλέι άουτ. Εάν ο αγώνας κυλήσει ιδανικά και πάει στο 3-0 θα κυνηγήσει και τη διαφορά του +11 στους πόντους.
Η ομάδα της Εύβοιας ηττήθηκε την Τετάρτη στη Σύρο με 3-0 αλλά ο προπονητής της Σπύρος Γκολίτσης περιμένει την αντίδραση της στον αγώνα με την Κύζικο αλλά και στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.
.
Η Κύζικος Νέας Περάμου προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό που κυνηγάει το αήττητο του θέλει να πάρει βαθμούς από τον συγκεκριμένο ματς. Η Κύζικος από τη μία θέλει να αφήσει πίσω την Ορεστιάδα με 4 βαθμούς ώστε οι ακρίτες να μην προλάβουν τα πλέι άουτ και από την άλλη να ισοβαθμήσει με τον Ηρακλή Χαλκίδας και μάλιστα έχοντας το μεταξύ τους πλεονέκτημα. Στα θετικά για την ομάδα της Νέας Περάμου είναι η επιστροφή του Βραζιλιάνου διαγωνίου Ματσιέλ που αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Στον Α΄γύρο η Κύζικος Νέας Περάμου νίκησε με 3-0 (28-26, 25-18, 25-23) (πόντοι: 78-67)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ