1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2016 15:30

Πρώτη γνωριμία για τον νέο Παναθηναϊκό: «Θα διεκδικήσουμε το μέγιστο που μπορούμε»

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24/8 η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη νέα σεζόν. Παίκτες,  προπονητικό τιμ και διοίκηση βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Απ. Νικολαΐδης» και συνομίλησαν σχετικά με τα πλάνα της ομάδας  για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το «παρών» έδωσαν οι … παλιοί, Χρίστος Μπέλος, Θάνος Μαρούλης, Ίωνας Ρεζκ και ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων, ενώ όλοι καλωσόρισαν τους νεοαποκτηθέντες Λούκας Ρανγκέλ, Λάζαρ Τσίροβιτς, Θεολόγο Δαρίδη, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Γιώργο Σύρο, Θωμά Δημητριάδη και Πέτρο Κάλα.

Το ρόστερ θα στελεχώσουν και οι νεαροί και ταλαντούχοι Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Δημήτρης Παλαιολόγος, Αλέξανδρος Κεχαγιάς, και Θεοφάνης Ρουσόπουλος, που προέρχονται από τις ακαδημίες των «πρασίνων».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, τόνισε πως η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα παλεύει κάθε αντίπαλο.

«Καταρχάς καλωσορίζουμε όλους τους νέους αθλητές στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι για ακόμη μία χρονιά η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική και σκληρή για κάθε αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε σχέση με την επιλογή του ρόστερ και είμαστε έτοιμοι, όπως και κάθε σεζόν, να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να διεκδικήσουμε το μέγιστο που μπορούμε».

1 σχόλιο

  • Comment Link παο13 Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 07:25 posted by παο13

    ρε παιδια γνωριζετ τι γινεται με ερναντεζ και γκονζαλεζ γιατι ακομη δεν εχουν ανακοινωθει ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ