1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-08-2016 12:45

Καραμπέτσος: «Να καλυφθούν τα έξοδα των εκπροσώπων»

Να καλυφθούν τα έξοδα της μετακίνησης και της διαμονής των εκπροσώπων των σωματείων ζητά ο συνδυασμός «Το βόλεϊ μπροστά» του Γιώργου Καραμπέτσου. Έτσι θα ακοκλειστούν οι «εκλογοπατέρες και οι εκλογομάγειροι» στις εκλογές της ΕΟΠΕ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση
«Ο συνδυασμός για να πάει το Βόλεϊ Μπροστά προτείνει στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας που θα γίνει για να εγκριθούν οι υποψήφιοι και οι εκπρόσωποι των σωματείων για τις επερχόμενες εκλογές να αποφασιστεί η κάλυψη για τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκλογική αντιπροσώπευση. Δεσμευόμαστε ότι σε περίπτωση που τα σωματεία μας επιλέξουν, τα έξοδα τουλάχιστον για την εκλογική Γενική Συνέλευση θα τα καλύπτει η Ομοσπονδία, προκειμένου να αποκλείονται οι εκλογοπατέρες και οι εκλογομάγειροι».

4 σχόλια

  • Comment Link nick36 Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 08:19 posted by nick36

    Άρχισαν τα έξοδα και τα χουβαρδαλίκια....

  • Comment Link Ο Απορών Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 08:06 posted by Ο Απορών

    "Δεσμευόμαστε ότι ...τα έξοδα τουλάχιστον για την εκλογική Γενική Συνέλευση θα τα καλύπτει η Ομοσπονδία, προκειμένου να αποκλείονται οι εκλογοπατέρες και οι εκλογομάγειροι». Απορίες: α. Δηλαδή, η ουσιαστικά ανέξοδη (sic) κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και διαμονής των ψηφοφόρων από έναν των υποψηφίων δεν περιλαμβάνεται στα εκλογομαγειρέματα; β. Αυτό δεν γινόταν τόσα χρόνια από τον εκλογοπατέρα και το επιτελείο του και βγαίνανε τα ποσοστά 95% υπέρ του; γ. Καταδικάζει ο κύριος Καραμπέτσος το φαύλο παρελθόν και βροντοφωνάζει ένα "απεταξάμην τω τ. ΠΡΟΕΔΡΩ"; Εμπρός για τίμιες εκλογές!

  • Comment Link ΓΗΠΕΔΟΓΑΤΟΣ Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 15:27 posted by ΓΗΠΕΔΟΓΑΤΟΣ

    Σε μια τοσο δυσκολη οικονομικη συγκυρία για την ΕΟΠΕ και για το αθλημα, τετοια ακατασχετη παροχολογια και λαικισμος απο εναν υποψηφιο που θελει να ηγηθει της ομοσπονδιας δειχνει ανθρωπο επικινδυνο ο οποιος στερειται βασικων οικονομικων γνωσεων και οικονομικης διαχειρησης, παρ ολη την μακροχρονια ενασχοληση του με την εμπορια αθλητικων ειδων.

  • Comment Link Τι μου θύμισες τώρα Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 14:48 posted by Τι μου θύμισες τώρα

    Αναρωτιέμαι σε ποιο κωδικό της ΕΟΠΕ προτείνει ο κύριος Καραμπέτσος να χρεωθούν αυτά τα "έξοδα διανυκτέρευσης" των εξ επαρχίας ψηφοφόρων; Α, την βραδινή τους έξοδο θα την φροντίσεις εσύ; Ε βέβαια, εκεί δεν παίζεσαι!!! Έτσι είναι Γιώργο μου, αν έχεις μάθει από τον "δάσκαλο" και "πρωτομάστορα" των παλαιότερων εκλογικών αναμετρήσεων, όλα σου φαίνονται εύκολα, απλά και κυρίως ...έντιμα και αποτελεσματικά!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ