1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2013 22:24

Όλοι μια γροθιά στην πρώτη του Ηρακλή

Μια γροθιά εμφανίστηκαν στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση. Ο Πρόεδρος διοικούσας επιτροπής του ΓΣ Ηρακλής, Κώστας Τσιργογιάννης, αλλά και ο νέος προπονητής Χρήστος Πάτρας, μίλησαν για το πλάνο της ομάδας αλλα και για τους στόχους της που θέλουν την επιστροφή του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προπονητή του Ηρακλή Χρήστο Πάτρα: « Σας καλωσορίζω όλους εδώ. Αναλαμβάνω την ομάδα σε μια εποχή πραγματικά πολύ δύσκολη, αλλά επειδή είμαι παλιός στον χώρο, θα γυρίσω  λίγο πίσω τον χρόνο, περίπου στα τέλη της δεκαετίας του 80, γιατί πρέπει να αναφέρουμε ειδικά στους νεαρούς αυτήν την ιστορία, είτε καλή είτε κακή για να υπάρχει και συνέχεια. Σας έλεγα για ένα άλλο γεγονός, που και τότε ο Ηρακλής ήταν μεγάλη ομαδα, βρέθηκε πάλι στην Β Εθνική απο μία απεργεία που είχαν κάνει οι παίχτες τότε. Την ανέλαβε ο μεγάλος Νίκος Αντωνιάδης να την επαναφέρει στην μεγάλη κατηγορία. Σας ξεκινάω έτσι την συζήτηση μου γιατί ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο να πιέζεις παιδιά στην ηλικία σας, είτε αν προέρχονται απο άλλες ομάδες. Δεν πρέπει να πιεστείτε, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί στο γήπεδο, να έχετε μεγάλη αυτοπεποίθεση, να είστε σοβαροί. Οι αντίπαλοι θα καταλάβουν ποιόν θα έχουνε αντίπαλο όταν εσείς δώσετε το 200%. Είναι δύσκολη κατηγορία και μόνο με πολύ δουλειά και πολύ μεγάλη προσπάθεια θα καταφέρουμε να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που ανήκει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει καθόλου άγχος.»

Έδρα η Μίκρα και αρχηγός ο Τσιάρας

Μάλιστα ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη αποκάλυψε ότι η έδρα του Ηρακλή θα παραμείνει η Μίκρα, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή θέλουν να λειτουργούν σε πρότυπα Α1 και η έδρα τους δεν θα μπορούσε να αλλάξει.

Ο Κώστας Τσιάρας είναι ο παίκτης που ορίστησε νέος αρχηγός.  Στις δηλώσεις του κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε: «Είναι τεράστια τιμή για μένα και μόνο που παραμένω στον Ηρακλή. Πόσο μάλλον που θα είμαι και ο νέος αρχηγός της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία μακριά από τραυματισμούς και όλοι μαζί να παλέψουμε για να φέρουμε τον Ηρακλή ξανά εκεί που ανήκει στην Α1».

Το ρόστερ της ομάδας στην Α2: Κώστας Τσιάρας (Δ), Κώστας Γεροβασιλείου (Κ), Γιάννης Κατσιαφλάκας (Κ), Θεόφιλος Τσολάκος (Κ), Ιωάννης Ιωαννίδης (Α), Τάσος Σταυρακάκης (Α), Μίλτος Τόσκας (Α), Ηλίας Θεοδίοσης (Π), Παναγιώτης Ευγενίδης (Π), Αλέξανδρος Ρωμαλιάδης (Λ), Οδυσσέας Τσιράκης Λ), Θεόδωρος Δούρβος (Κ)

 Πηγή: bluearena.gr

 

4 σχόλια

  • Comment Link Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 11:06 posted by Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

    Θελω να θεσω μερικα απλα ερωτηματα καλοπροαιρετα για να καταλαβει ο κοσμος. Ειμαι σιγουρος οτι θα τα δουν οι " υπευθυνοι" και ελπιζω κι αυτοι να απαντησουν καλοπροαιρετα μακρια απο οπαδισμους. 1. Ποιοι αποτελουν τη διοικουσα επιτροπη του ΓΣ Ηρακλη και ποιος ειναι ο προεδρος; Εχει δικαιωμα υπογραφης; 2. Με ποια δικαστικη αποφαση εχουν ορισθει; 3. Ποσο ειναι το μπατζετ της φετινης περιοδου στους ανδρες και ποσο στις γυναικες; 4. Απο την περυσινη χρονια υπαρχουν και ποσες οικονομικες εκκρεμοτητες; Ετσι θα μαθουμε αν αυτοι που τα χωνουν στις παλιες διοικησεις για φεσια εχουν αφησει νεα φεσια κι αυτοι. 5. Σε ποσους και ποιους προπονητες εκανε φετος προτασεις η ομαδα και εισεπραξε αρνησεις; 6. Γιατι μελη της ΠΑΛΗ που ειχαν περυσι ηγετικες θεσεις εχουν εξαφανισθει φετος; Αν παραιτηθηκαν γιατι εγινε αυτο; 7. Ποιοι οι στοχοι φετος της ομαδας; 8. Σε περιπτωση που το ευχομαι ανοδου θα μπορεσει να παιξει Α1; Θα εχει ολεις τις προυποθεσεις ενταξει; 9. Γιατι δεν προχωραει η συνεργασια με τον ΑΣ Ηρακλη; Γιατι στο ποδοσφαιρο οι ιδιοι ανθρωποι διαλεξαν να διαλυσουν το τμημα και να συνεργασθουν με την ΑΕ Ποντιων και στο βολει δε θαλουν να κανουν το ιδιο παρολο που ο ΑΣ Ηρακλης ιδρυθηκε και διοικειται απο ηρακληδεις; Απλα ερωτηματα που θελουν σπλες απαντησεις. Ο κοσμος πρεπει να μαθει. Αν εχετε απαντησεις, ευπροσδεκτες. Οτιδηποτε αλλο δεν ενδιαφερει κανενα και μη μπειτε καν στον κοπο. Καλημερα σας.

  • Comment Link king Iraklis Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 09:42 posted by king Iraklis

    Ποσο θλιβερο θλιβερο θεαμα ειναι ο περσινος πρωταθλητης των παικταραδων και των ανθρωπων που ηταν διπλα στην ομαδα σε ολα τα επιπεδα να μετατρεπεται σε συνοικιακο σωματειο στην Α2 με παικτες εφηβους και παραγοντες ναχαμε να λεγαμε. Το πιο θλιβερο ειναι αυτοι οι παραγοντες να καμαρωνυν κιολας. Αντι να κρυβονται καμαρωνουν. Το γελοιον του θεματος.

  • Comment Link Β. Χ. Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 21:20 posted by Β. Χ.

    Πολλοι εχουν κανει κακο στον Ηρακλη. Παλιοι παραγοντες αλλα κι αυτοι που εδω και δυο χρονια διοικουν ειτε ως διοικουσα ειτε ως οτι να ειναι. Ομως αυτη η διοικηση της ΠΑΛΗ θα ευθυνεται αποκλειστικα και μονη της για το μεγαλυτερο κακο που βρηκε τον Ηρακλη. Τη γενοκτονια οπαδων και φιλαθλων. Το ειδαμε περυσι και φετος θα ειναι πιο εντονο. Τα τελευταια χρονια το βολει κρατησε οπαδους. Τωρα πια βολει δεν υπαρχει και ο κοσμος εχει γυρισει την πλατη σε ολους αυτους τους μαθητευομενους μαγους. Θα ειναι οι μοναδικοι υπευθυνοι.

  • Comment Link Πρωην Αυτοκρατορας Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 20:38 posted by Πρωην Αυτοκρατορας

    Συγχαρητηρια στον κο Τσιργογιαννη. Αφου μαζι με τα κολληταρια του διελυσε τον Ηρακλη βαζει λεει στοχο την επιστροφη στην Α1. Δουλευει τον κοσμο αφου ουτε ομαδα για πρωταθλητισμο εχει ο Ηρακλης ουτε ακομα κι αν βγει πρωτος θα μπορεσει να παιξει στην Α1. Ο ανθρωπος που μαζι με τους φιλους του πιστεψαν περυσι οπως ειπε ο ιδιος και την πατησε τον Μπερμπερογλου, αυτος που εδωσε βαση στις υποσχεσεις του Ταρνατωρου, αυτος που ηθελε μεσουσης της χρονιας να αποσυρει την ομαδα, αυτος και η ασ πουμε διοικουσα του που αφησε απληρωτο τον Κραβαρικ για ενα ολοκληρο χρονο, αυτος που εδιωξε με τη συμπεριφορα του ολους αυτους που μπορουσαν να βοηθησουν την ομαδα μιλαει για στοχους υψηλους ξεχνωντας οτι η ομαδα ειναι στην Α2 και πολυ κοντα στα ερασιτεχνικα της ΕΠΕΣΘ. Εαν επρεπε η ομαδα να πεσει τοσο χαμηλα για να βαλει ψηλους στοχους η ας πουμε διοικουσα του συλλογου τοτε το θεμα κατανταει απλα γελοιο. Οι ηρακληδεις θελουμε ψηλους στοχους αλλα κε Τσιργογιαννη μη μπερδευεσαι. Εννοουμε πρωταθληματα, κυπελα , ευρωπες και τετοια. Καλες πορειες με νεα παιδια μας αφηνουν αδιαφορους. Αυτα ειναι για τις πετρομαγουλες. Κι αν εσεις ειστε ικανοποιημενος με αυτα δεν απορω αφου η σχεση σας με το βολει ειναι ανυπαρκτη. Δεν ξερετε τι ειναι βολει και τι πρεπει να διεκδικει ο Ηρακλης στο βολει. Ακομα και τα λεγομενα σας στην παρουσιαση δειχνουν οτι ειστε εκτος τοπου και χρονου. Σημερα ειναι ημερα οχι για πανηγυρισμους και μεγαλα κενα λογια. Καταλαβετε επιτελους σε ποια ομαδα ειστε ας πουμε διοικουσα. Αντι να κλεινετε το στομα σας παιζετε με τον πονο των ηρακληδεων. Αυτους τους ψηλους στοχους σας να τους βρασετε και να τους φατε. Ο Ηρακλης μας που ειναι; Γιατι αυτο που καμαρωνετε οτι φτιαξατε δεν ειναι Ηρακλης. Ειναι ενα θλιβερο κακεκτυπο του αλλοτε κραταιου Ηρακλη. Ομως ολοι εσεις μονο τετοιο Ηρακλη μπορειτε να κουμανταρετε. Ενα μικρο και απαξιωμενο Ηρακλη. Γιατι ενας μεγαλος Ηρακλης δε σας εχει αναγκη. Οσο πιο γρηγορα φυγετε τοσο πιο γρηγορα θα γεννηθουν ελπιδες για την αναγεννηση του μεγαλου δικου μας Ηρακλη. Αυτον το μικρο και ασημαντο Ηρακλη σας το χαριζουμε. Καληνυχτα σας και παρακαλω λιγη εγκρατεια. Απο σημερα κι ενας θεος ξερει για ποσο αρχιζει ενα μεγαλο δραμα για την ομαδα μας. Τουλαχιστον μη μιλατε και μη λετε αρλουμπες. Μας φτανει η στενοχωρια μας, δε μπορουμε να σκουμε και τις ανοησιες καθε νεοκοπου παραγοντα που δεν καταλαβαινει τι συμβαινει. Οπως λεει και ο λαος, σας φτυνουν κι εσεις νομιζετε οτι βρεχει. Ακου υψηλοι στοχοι. Ελεος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ