1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2013 14:52

Ένα... διαφορετικό ξεκίνημα για τον Ηρακλή του Πάτρα

Οι περισσότερες ομάδες ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει της νέας χρονιάς, έτσι και ο Ηρακλής έχει δώσει με τους παίκτες ραντεβού στο γήπεδο.
Στόχος του προπονητή Χρήστου Πάτρα και των αθλητών του είναι να επιστρέψουν ενισχυμένοι στην φυσική τους θέση που είναι στην μεγάλη κατηγορία.

Μέχρι στιγμής οι κυανόλευκοι απόκτησαν τους Γεροβασιλείου Κώστα (κεντρικός), Κατσιαφλάκα Γιάννη (κεντρικός), Τσολάκο Θεόφιλο (κεντρικός), Τσιάρα Κώστα (διαγώνιος), Ρωμαλιάδη Αλέξανδρο (λίμπερο), Ευγενίδη Παναγιώτη (πασαδόρο), Ιωαννίδη Γιάννη (ακραίο).

Παράλληλα, στην ομάδα θα βρίσκονται και πέντε αθλητές των τμημάτων υποδομής. Ο λόγος για τους Σταυρακάκη, Θεοδόση, Τσιράκη, Δούρβο, Τόσκα.

Οσο για την περαιτέρω ενίσχυση, οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν στις 12 του μηνός και από εδώ και πέρα ο Ηρακλής έχει το δικαίωμα απόκτησης μόνο ελεύθερων παικτών.


3 σχόλια

  • Comment Link grigoris- Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 19:54 posted by grigoris-

    μας έχεις πρήξει τόσο καιρό με τον Ηρακλή σου...μόνος σου τα λες μόνος σου ακούς.

  • Comment Link Ηρακλακι Αρρωστο Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 13:27 posted by Ηρακλακι Αρρωστο

    Ντεσπειν, Χριστοφιδελης, Κραβαρικ, Γκιουρδας, Μπολ, Στανλει, Χοφ, Τσερνιτς, Γκρανβορκα, Κωνσταντινοφ, Νιλσον, Τισερ , Μπρουκς και τοσοι αλλοι. Που ειμασταν και βρισκομαστε. Απο την κορυφη της Ελλαδας και της ευρωπης στην Α2 και τις γειτονιες της Θεσσαλονικης. Κι ομως καποιοι ειναι ικανοποιημενοι. Αυτη που διαλυσαν την ομαδα και εχουν ακομα μουτρα να μιλανε.

  • Comment Link Salonika 05, Rome 06, Praga 09 Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 12:10 posted by Salonika 05, Rome 06, Praga 09

    Ξεκινημα μα τι ξεκινημα. Ονειρικο. Στην Α2, χωρις χρηματα, χωρις διοικηση, με τους παικτες που διαβασα. Σκετη ανατριχιλα. Οπως και να εχει καλη χρονια ομως οσο πιο συντομα καταλαβουν καποιοι οτι ο Ηρακλης που ξεραμε δεν υπαρχει τοσο καλυτερα. Ζητω ο νεος Ηρακλης της Α2. Ζητω ο Ηρακλης της ΠΑΛΗ που θεωρει κατορθωμα το οτι κατεβασε ομαδα στην Α2 και δεν επεσε παρακατω. Ζητω ο Ηρακλης του ανυπαρκτου μελλοντος. Ζητω ο Ηρακλης που ελπιζει μονο μηπως τον λυπηθουν καποιοι και του δωσουν ΑΦΜ κατι που δε θα γινει ποτε. Ζητω ο Ηρακλης που οσο αυτοι που τον διοικουν συνεχιζουν να το κανουν δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδει Α1. Ζητω ο Ηρακλης που θα παιζει υοπικα ντερμπι με Ελπιδες, Γαλαξιες και Μεγαλεξανδρους. Αυτον τον Ηρακλη να τον χαιρεστε. Ευχαριστουμε δε θα παρουμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ