1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2020 20:32

Παραμένει προπονητής στη ΜΕΝΤ ο Σωτήρης Σταματίου

Την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Σωτήρη Σταματίου, ανακοίνωσε η ΜΕΝΤ. Στη φετινή σεζόν ο Σταματίου οδήγησε το σύλλογο της Τούμπας σε αήττητο νταμπλ, φού με την ομάδα έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής ανδρών ΕΠΕΣΘ με 51 βαθμούς σε 18 αγώνες και πήρε δίκαια και το εισιτήριο ανόδου στην Α2.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά με τον προπονητή Σωτήρη Σταματίου.

Ο επιτυχημένος coach θα συνεχίσει στο τιμόνι της Αντρικής ομάδας Volley του Συλλόγου. Η Διοίκηση του συλλόγου του εύχεται καλή σεζόν και προσμένουμε στη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 21-12-1977. Ασχολήθηκε με το βόλεϊ ως παίκτης στις ομάδες: ΑΕΝ Αγ. Τριάδος – ΒΑΟ – ΧΑΝΘ – Αίας Ευόσμου – Πρώτες Κορδελιού – Ακαδημίες Πεύκων – ΑΕ Πυλαίας. Ως προπονητής ξεκίνησε από την ομάδα της Δόξας Αγ. Παύλου (2104-16) ανεβάζοντας την πρώτη χρονιά την ομάδα στη Β’ εθνική και τη δεύτερη κατέλαβε την 4η θέση.

Τη χρονιά 2017-18 ήρθε στην Αντρική ομάδα Volley της ΜΕΝΤ με την οποία ανέβηκε στην Β’ εθνική. Τη 2η χρονιά (2018-19) κατέλαβε τη 2η θέση. Φέτος για 3η χρόνια στο τιμόνι της Ένωσης ανέβηκε στην Α2 Εθνική, με την ομάδα να είναι αήττητη και να κάνει το νταμπλ!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ