1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2020 16:42

Τέλος ο Κουτουνίδης απο τον πάγκο του Πήγασου Πολίχνης

Παρελθόν από τον πάγκο του Πήγασου Πολίχνης που από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη νεοσύστατη Πρι Λιγκ ανδρών αν και τερμάτισε έβδομος στον Β’ όμιλο της Α2, αποτελεί ο προπονητής Στέλιος Κουτουνίδης.

Η ανακοίνωση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου για τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό αναφέρει:

«Ο Πήγασος Πολίχνης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του αντρικού και του εφηβικού κ. Στέλιο Κουτουνιδη μετά από κοινή συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο κ. Κουτουνιδης συνέβαλε τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στις επιτυχίες της ομάδας όπως τα πανελλήνια πρωταθλήματα των εφήβων και των παίδων, η επιτυχημένη πορεία του αντρικού μας στην Α2 και η άνοδος του στην Pre League.

Η απόφαση της διοίκησης να αγωνιστεί η ομάδα στην Pre League στηριγμένη σε ένα κράμα έμπειρων αθλητων και αρκετών αθλητών από τα εφηβικά και παιδικά τμήματα του Πήγασου έκλεισε ένα κεφάλαιο πολύ πετυχημένης παρουσίας του coach κ.Κουτουνιδη στον Πηγασο. Ευχόμαστε στον Στέλιο καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον συνεργάτη του Στέλιου , κ.Ζηση Παραφέστα για την πολύ μεγάλη συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας!
Θα είστε για πάντα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Πήγασου!

Η διοίκηση του συλλόγου δεσμεύεται ότι θα φροντίσει να διαφυλάξει το έργο του και τις επιτυχίες των τελευταίων ετών και να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, με δεδομένη την ιδιαιτερότητα της νέας χρονιάς, στους νέους προπονητές και στους αθλητές του συλλόγου για να οδηγήσουμε τον Πήγασο στις επιτυχίες που του αξιζουν με υψηλούς στόχους και κίνητρα!

Με εκτίμηση
Δ.Σ.Πηγασος»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ