1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-04-2013 12:49

Το «ευχαριστώ» της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή βρίσκεται ... και με τα δύο πόδια στη Βόλεϊ Λιγκ και η διοίκηση της ομάδας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια της ανόδου.

«Η ομάδα της Παναχαϊκής, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη κατάληξης μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στον απώτερο στόχο της ανόδου στην Α1' Βόλεϊ.
 
Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση για την εμπιστοσύνη στο να φιλοξενήσουμε το 2ο ειδικό τουρνουά στην Αγυιά και την βοήθεια τους στην ομαλή προσέλευση των θεατών στα 3 παιχνίδια που διεξήχθησαν στο γήπεδο μας
 
Ευχαριστούμε την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, που παρά τις διαφωνίες που έχουμε, στάθηκε αρωγός όπου και όταν χρειάστηκε, βάζοντας πάνω απ' όλα την ομάδα της Παναχαϊκής.
 
Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που ήταν κάτι παραπάνω από ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Στους οργανωμένους μας που απέδειξαν τι μπορούν να δημιουργήσουν, στιγμές άξιες μίμησης για τους οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας στον κόσμο. 
 
Όταν υπάρχει διάθεση, όλα μπορούν να κυλήσουν άψογα. Θέλουμε να πιστέυουμε ότι το "τεστ" για τη νέα χρονιά ήταν επιτυχημένο και η Α1' θα γνωρίσει την δυναμική της Παναχαϊκής, που θα αλλάξει τα δεδομένα με το μέγεθος της...
 
Μετά τιμής,
Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ