1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-04-2013 14:03

«Θα παίξουμε για την Παναχαϊκή»

 Μπορεί η Παναχαϊκή ουσιαστικά να έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Βόλεϊ Λιγκ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πάει για... τουρισμό στην Ορεστιάδα. Αυτό τόνισε ο Νίκος Ρουμελιώτης, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Εμείς θα παίξουμε την Παναχαϊκή, τον κόσμο μας και τους εαυτούς μας. Δεν έχουμε εξασφαλιστεί ακόμη, είμαστε πολύ κοντά στην Α1, αλλά δεν έχουμε ανέβει», τόνισε αρχικά.

-Ο στόχος της Παναχαϊκής στην Ορεστιάδα;
«Πρώτον να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Δεύτερον να μην δώσουμε δικαίωμα για το παραμικρό σχόλιο. Εχουμε υποχρέωση έναντι στην ομάδα, τον κόσμο και τους εαυτούς μας να κυνηγήσουμε την νίκη και στα δύο παιχνίδια. Εμείς και με την ΑΕΚ και με την Ορεστιάδα, ανεξάρτητα των συνθηκών που θα έχουν διαμορφωθεί στην βαθμολογία θα τα δώσουμε όλα για την νίκη, όπως άλλωστε κάναμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

-Φοβήθηκες όταν είδες να τίθενται διαδοχικά «εκτός» λόγω τραυματισμού ο Ντονάς και ο Μένιος Ρουμελιώτης;
«Κάτι ένιωσα, όχι όμως το συναίσθημα του φόβου. Θα έλεγα μια ανησυχία, φόβος όμως όχι. Ποτέ στην ζωή μου σε γήπεδο δεν έχω φοβηθεί. Εχω μάθει να σέβομαι τους πάντες, αλλά και να μην φοβάμαι κανέναν. Πάντως επειδή μίλησες για τον Στάθη και τον Μένιο που έμειναν εκτός δράσης, εγώ θα πρέπει να απονείμω για ακόμη μια φορά τα εύσημα στα δύο παιδιά που τους αντικατέστησαν. Τον Ανδρέα (Πεφάνης) και τον Θάνο (Γεωργακόπουλος) που τους αντικατέστησαν επάξια. Ομως να ξέρετε ότι αυτό δεν έγινε τυχαία. Οταν το περασμένο καλοκαίρι σχεδιάζαμε την ομάδα με τον Αρη Αγγελόπουλο, μας υπέδειξε αυτά τα παιδιά. Μας είπε να τα εμπιστευτούμε και κυρίως και τους δύο τους εμπιστεύτηκε ο ίδιος και τους προετοίμασε κατάλληλα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ