1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-04-2013 18:52

«Έλα στο γήπεδο γιατί Ορεστιάδα σημαίνει»...

Η Ορεστιάδα έμεινε πίσω στη μάχη της ανόδου στη Βόλεϊ Λιγκ, αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν δίστασε να καλέσει τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα το 3ο ειδικό τουρνουά ανόδου.

«O Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καλεί όλους τους φίλους του να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Νικόλαος Σαμαράς» για να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών μας στο τρίτο ειδικό τουρνουά ανόδου.

Το τελευταίο βήμα για τους πράσινους έφτασε, δύο νίκες για την επιστροφή της ιστορικότερης ομάδας βόλλευ στην Ελλάδα και χρειάζεται εσένα!!! Εσένα που άφησες τη φωνή και την ψυχή σου στο παλιό χαμηλοτάβανο δίπλα στον Νίκο και την παρέα του, εσένα που έκλαψες και έκανες το βόλλευ απαγορευμένη λέξη στην Ορεστιάδα από τη στεναχώρια σου μετά τον υποβιβασμό. Εσένα χρειάζονται τώρα οι Στέλιος, Ηλίας, Δημήτρης, Αρχοντής, Θανάσης, Χρίστος, Δημήτρης, Γιάννης, Θοδωρής, Βασίλης και Βασίλης για να ξανά ανάψουν τον πυρσό του Α.Ο.Ο», αναφέρει

1 σχόλιο

  • Comment Link Σάκης Z. Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 05:53 posted by Σάκης Z.

    Ήταν αποτέλεσμα κλήρωσης ή ορισμού προγράμματος το να παίξει η Ορεστιάδα και στα 2 πρώτα τουρνουά τις 2 πρώτες ημέρες, ενώ η Παναχαϊκή σε κανένα. Το δίκαιο θα ήταν όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες να είχαν από μία τέτοια περίπτωση, μετά την κλήρωση για το πρώτο τουρνουά μόνο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ