1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2013 22:07

Κάπελας: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο λίμπερο της «Ένωσης», Γιώργος Κάπελας, που έκανε εξαιρετική δουλειά, τόνισε στο volleyball.gr: 

 

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην καλύτερη προετοιμασία και την ετοιμότητα που είχαμε σε σχέση με την Ορεστιάδα και επίσης στο γεγονός ότι είχαμε και την εικόνα του προηγούμενου Ειδικού Τουρνουά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πλέον, όλες οι ομάδες γνωρίζονται καλά και θεωρώ ότι μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα την Ορεστιάδα σήμερα σε σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα. Εφαρμόσαμε σωστή τακτική και την χτυπήσαμε εκεί που πονάει. Γενικώς είχαμε καλή απόδοση όλα τα παιδιά και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Τώρα εστιάζουμε στην Παναχαϊκή, ένα ακόμη ντέρμπι, έστω κι αν παραταχθεί τελικά χωρίς τους Μένιο Ρουμελιώτη και Στάθη Ντονά που τραυματίστηκαν χθες. Η Παναχαϊκή είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έχει παίκτες επιπέδου Α1, παίζει στην έδρα της και έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. 

Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε, όμως, είναι πως ό,τι και να γίνει αύριο, δεν θα έχει τελειώσει τίποτα. Το αν θα μείνει η Ορεστιάδα τρεις βαθμούς πίσω από κάποιον δεν λέει τίποτα, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι την επόμενη εβδομάδα έχει τους αγώνες στην έδρα της και εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και για εμάς και για την Παναχαϊκή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ