1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2013 17:56

«Για δύο νίκες στην Πάτρα»

Να συγκεντρώσει βαθμούς και την Πάτρα θέλει η Ορεστιάδα, έτσι ώστε να κερδίζει την άνοδο στο τελευταίο τουρνουά που διεξάγεται στην έδρα της. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Δημήτρης Βλασσακίδης  στη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

«Ταξιδεύουμε στην Πάτρα όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι αυτό μεταφράζεται σε δύο νίκες.Αυτό θα είναι το ιδανικό, αλλά ακόμη κι αν πάρουμε μία νίκη δεν θα είμαστε στεναχωρημένοι, αφού θα μείνουμε ζωντανοί και θα έχουμε πλέον τα δύο τελευταία ματς στη δική μας έδρα. Δεν είχαμε χρόνο μετά την ένταση του πρώτου αγώνα να ηρεμήσουμε και να ανασυνταχθούμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω τη νίκη της Παναχαϊκής η οποία ούτως ή άλλως ήταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί για την άνοδο»

Ο 35άχρονος ακραίος συμφώνησε ότι «κι οι τρεις ομάδες είναι πολύ δυνατές», υπενθύμισε ότι η ομάδα του «έχει την ατυχία στα δύο πρώτα τουρνουά να παίζει με τον γηπεδούχο την πρώτη ημέρα και μετά ο επόμενος αντίπαλος μας βρίσκει κουρασμένους», ωστόσο όπως ξεκαθάρισε: «Για να έχουμε βάσιμες ελπίδες ανόδου, πρέπει να φύγουμε από την Πάτρα με βαθμούς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ