1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2013 18:36

«Δεν παίζει ρόλο η έδρα»

Για σκληρή μάχη μέχρι τον τελευταίο αγώνα μίλησε ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, που είδε την ΑΕΚ να... σώζει την πατρίδα στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά τη νίκη στον αγώνα με την Παναχαϊκή. Άλλωστε όπως υποσηρίζει, οι έδρας δεν παίζουν κάποιο ρόλο στα μπαράζ ανόδου από την Α2 ανδρών.

Η αλήθεια είναι ότι έγινε ένα πολύ ωραίο τουρνουά με ωραίους και αμφίρροπους αγώνες, μεγάλους σε διάρκεια, γεμάτους ένταση και πάθος. Όλοι έχουμε από μια νίκη και νομίζω ότι η μάχη για την άνοδο θα κρατήσει μέχρι και το τελευταίο τουρνουά» δήλωσε ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης στο volleyball.gr

«Φάνηκε ότι κι οι τρεις ομάδες θέλουν να κατακτήσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Θεωρώ ότι είναι τρεις ισάξιες ομάδες με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα τους. Η Ορεστιάδα είναι γεμάτη εμπειρία, το ίδιο κι η Παναχαϊκή που έχει και κάποιους νεαρούς, ενώ εμείς είμαστε ένα πιο νεανικό σύνολο με πάθος και ενέργεια».

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (ο Παπαδόπουλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε) για το ταξίδι στην Πάτρα με τον αριστερόχειρα ακραίο να τονίζει ότι «δεν πιστεύω πως η έδρα θα παίξει κάποιο ρόλο και στα επόμενα τουρνουά. Όποιοι το θέλουν περισσότερο, αυτοί θα πάρουν και τα εισιτήρια για τη μεγάλη κατηγορία. Όλη τη χρονιά δουλεύαμε για αυτά τα ματς, δεν έχουμε άγχος και στόχος μας είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Πάντως μετά το τέλος των play offs στην Α2 ο Ρουμελιωτάκης θα αφήσει τη σάλα για να βρεθεί στην άμμο, αφού θα ενταχθεί στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Μπιτς Βόλεϊ.

«Με ενημέρωσε ο κ. Ταμπουρατζής ότι ήμουν στις επιλογές του και σίγουρα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Μου ανέλυσε τα δεδομένα της νέας προσπάθειας που ξεκινά στην άμμο, αυτό το μοντέλο μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση», εξηγεί ο ίδιος και συμπληρώνει: «Από το 2005 παίζω κάθε καλοκαίρι Μπιτς Βόλεϊ, το 2011 μάλιστα ήμουν 3ος με συμπαίκτη τον Δημήτρη Μανιόπουλο και πέρσι 4ος. Πιστεύω ότι η συμμετοχή μου σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια θα βοηθήσει στην προσωπική μου εξέλιξη, αλλά θα δώσει γενικά νέα πνοή στο μπιτς βόλεϊ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ