1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2018 12:39

Τίτλοι τέλους για την Κατερίνα Οικονόμου στην Αργυρούπολη

Την παραίτηση της ύστερα από τρία σπουδαία χρόνια συνεργασίας με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης , ανακοίνωσε η Κατερίνα Οικονόμου.

Η επιτυχημένη προπονήτρια που συνδύασε την παρουσία της με την περυσινή άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α2 και την άνετη φετινή παραμονή της στην κατηγορία, ευχαριστεί στην επιστολή της όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συνεργάστηκε μαζί τους, όλα αυτά τα χρόνια και επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω μέσω της ιστοσελίδα σας την απόφαση μου να παραιτηθώ από την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδος του ΑΟΝΑ καθώς επίσης και των τμημάτων υποδομών κορασίδων Β, παγκορασιδων A και B. 

Είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθεια μου τα 3 αυτά χρόνια στον σύλλογο διοτι συνδυάστηκε με επιτυχίες.Η αντρική ομάδα την περσινή σεζόν ανέβηκε ως πρωταθλήτρια στην Α2 Εθνικη κατηγορία κατακτώντας παράλληλα και το Κύπελλο της Εσπεδα..Φετος τερμάτισε στην 4η θέση του Β ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας..

Όσον αφορά τα τμήματα υποδομών τη σεζόν 2015 - 2016 οι παγκορασιδες Β και Δ κατέκτησαν την 1η θέση των πρωταθλημάτων  της ΕΣΠΕΔΑΤη σεζόν 2016 - 2017 οι παγκορασιδες Α και Β έφθασαν στις 8 καλύτερες ομάδες της Εσπεδα .

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η ομάδα των κορασίδων Β κατέκτησε την 2η θέση στον όμιλο της ενώ οι ομάδες των παγκορασίδων Α και Β βρίσκονται μέχρι στιγμής στην 1η θέση της βαθμολογίας των ομίλων τους.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αθλητές μου για την άψογη συνεργασία που ειχαμε και για όσα πετύχαμε μαζί όπως επίσης και τους συνεργάτες - έφορους μου.

Όσο για τις αθλήτριες μου θα ηθελα να μου υποσχεθούν οτι θα προσπαθούν συνέχεια να βελτιώνονται σαν αθλήτριες αλλά και σαν άνθρωποι.Τέλος Ευχαριστώ την Διοίκηση του ΑΟΝΑ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εύχομαι στο σύλλογο τα καλύτερα για το μέλλον.                                                                                                                                                                                                                              Με τιμή

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ