1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-05-2016 21:41

Ο Πάτρας στον Περσέα

Στην Α2 ανδρών και στον πάγκο του νεοφώτιστου Περσέα θα καθίσει ο Χρήστος Πάτρας τη νέα σεζόν.  Με αυτή την κίνηση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι βάζει ψηλά τον πήχη στον πρώτη της χρονιά στην Α2/

«Είναι για μένα προσωπικά ένα καινούργιο ταξίδι σε μια περιοχή που τώρα αρχίζει να μπαίνει για τα καλά στον χώρο του βόλλευ με ανθρώπους αγνούς που αγαπάνε αυτο που κάνουν και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που πήρα την απόφαση να εργαστώ στον Περσέα και να δουλέψω με όλη μου την αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που που προσπαθώ και καταφέρνω πάντα σε ομάδες με υγεία.

 Η καινούργια μου ομαδα φαίνεται απο την αρχή οτι έχει πολύ υγεία ,διάθεση,πάθος, πράγματα που όπως εχει δείξει το παρελθόν με καλύπτουν και ετσι με οδηγούν με πολυ δουλειά σε σπουδαία αποτελέσματα,στις δύσκολες βολλευμπολιστικες στιγμες της πόλης μας.

 Φαντάζει στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης όαση.  Μένει απο την πλευρά όλων μας η πολυ δουλεια και η πολυ αγάπη που υπαρχει σε αυτό που κανουμε, τα υπόλοιπα στο γηπεδο ,η περιοχή εχει μελλον ,οι τοπικοί παράγοντες άρχισαν να βλέπουν με καλο μάτι την προσπάθεια αυτή και  θεωρώ απαραίτητη και επιβεβλημένη την βοήθεια τους με οποιοδήποτε τροπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ