1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-10-2016 20:02

Νέο φιλικό για Άρη και Περσέα

Άρης και ΟΠΑΘ Περσέας θα τεθούν αντιμέτωποι την Πέμπτη στις 20:00.
Το φιλικό θα διεξαχθεί στην Περαία της Θεσσαλονίκης και θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα. Μάλιστα, οι δύο ομάδες μπορούν να συναντηθούν μόνο σε play offs aφού ο μεν Άρης θα αγωνιστεί στον 1ο υποόμιλο του Β΄ομίλου της Α2 ενώ ο Περσέας στον 2ο υποόμιλο.

Σχετικά άρθρα

  • ΕΠΕΣΘ: Πρωταθλητής παγκορασίδων ο Περσέας
    Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Περσέας κατέκτησε το πρωτάθλημα Παγκορασιδων ΕΠΕΣΘ, καθώς νίκησε στο τουρνουά  την τελευταία αγωνιστική και την ομάδα του ΔΕΚΑ με 3-1 σετ (25-14, 26-24, 13-25, 25-21).
  • ΕΠΕΣΘ: Στον πάγκο των γυναικών του Περσέα ο Αλέξης Καμπερίδης
    O Αλέξης Καμπερίδης είναι ο διάδοχος του του  Σωκράτη Τσουμάκα στον πάγκο του ΟΠΑΘ Περσέα για την ομάδα των γυναικών.
  • Από τον Ηρακλή στον Περσέα ο Χρυσόστομος Τσατσούλας
    Ο Χρήστος Πάτρας ξεκίνησε τον σχεδιασμό του Περσέα και μετά την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπούτου και η δεύτερη μεταγραφή είναι από τον Ηρακλή. Ο λόγος για τον ακραίο με την Εθνική Παίδων και αρχηγό της εφηβικής ομάδα του Ηρακλή Χρυσόστομο Τσάτσουλα.
  • Ο Πάτρας στον Περσέα
    Στην Α2 ανδρών και στον πάγκο του νεοφώτιστου Περσέα θα καθίσει ο Χρήστος Πάτρας τη νέα σεζόν.  Με αυτή την κίνηση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι βάζει ψηλά τον πήχη στον πρώτη της χρονιά στην Α2/

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ