1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-12-2015 12:38

Κάλεσμα της ΕΑΠ που παίζει με ΑΕΚ

Η ΕΑΠ δίνει έναν πολύ δύσκολο αγώνα το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ για την Α2 ανδρών και η διοίκηση της ομάδας καλεί τον κόσμο της στο γήπεδο
Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. σας προσκαλεί στον αγώνα Βόλεϊ Ανδρών Α2 Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «Ε.Α.Π. – A.E.K.», που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ε.Α.Π. το Σάββατο 19.12.2015 και ώρα 18:00 και θα στηρίξει την νεανική μας ομάδα στην Επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες.

Κατά την διάρκεια του αγώνα και σε εφαρμογή του προγράμματος του συλλόγου Προβάλω-Γνωρίζω-Στηρίζω: ΕΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!, οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν στο κλειστό θα ενημερωθούν για τη δράση και το έργο των εθελοντών «ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ» στην Πάτρα, για την υποστήριξη τους σε άπορες οικογένειες με παιδιά έως 16 ετών της περιοχής μας.

Παράλληλα θα κεραστούν με προϊόντα της ιστορικής και τοπικής ποτοποιίας «ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Γ.Π. ΧΑΧΑΛΗΣ», συμβάλλοντας και μέσο του αθλητισμού, στην προβολή και στήριξη των τοπικών μας επιχειρήσεων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ