1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2015 17:14

«Φιξάρισε» την πρόκριση η Κύζικος σε επεισοδιακό ντέρμπι με τον Εθνικό

Η Κύζικος Νέας Πέραμου κατάφερε να πάρει επεισοδιακή πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ντέρμπι με τον Εθνικό στον Πειραιά.
Ο αγώνας διακόπηκε για 20 λεπτά στο 8-7 του τάι μπρέικ όταν κάποιοι οπαδοί του Εθνικού παρεξηγήθηκαν επειδή ο Νικηφορίδης σταμάτησε να κάνει σερβίς διαμαρτυρόμενος για μία δεύτερη μπάλα που ξέφυγε από τα χέρια ενός μικρού κοριτσιού που εκτελούσε χρέη «μπολ γκερλ. Οι οπαδοί του Εθνικού τα έβαλαν με τον Γιάννη Λάιο και τους παίκτες του και οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα για να καλέσουν ενισχύσεις από την αστυνομία προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Αρχικά έφτασαν στο γήπεδο δύο αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία και αργότερα ήρθαν άλλοι δύο και έτσι ο αγώνας ξεκίνησε Ο Εθνικός έκανε εκπληκτική εμφάνιση προηγήθηκε ακόμα και με 13-12 αλλά η Κύζικος με σερί 3-0 ύστερα από μπλοκ στον Τοκάνη και λάθος κεντρικού του Εθνικού που κάρφωσε στο φιλέ πήρε τη νίκη - πρόκριση. Οι δύο ομάδες αναμένεται να αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα στις 9 Ιανουαρίου.

Ένταση υπήρξε και μετά το τέλος του αγώνα όταν ο Κρέτσης επιχείρησε να πάει στο κοριτσάκι για να ζητήσει συγγνώμη αλλά εκεί περίμεναν οι οπαδοί του Εθνικού που πέταξαν μπουκάλια με μπύρες... Φιξ και νερά στους παίκτες της Κύζικου. «Φιξάραμε την πρόκριση»,

Νωρίτερα, στο 3ο σετ δέχτηκαν από μία κόκκινη κάρτα οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Κλαρούδας και Γιάννης Λάιος.

Η Κύζικος έκανε πολλά λάθη στην επίθεση αλλά είχε τον Ασπιώτη στο σερβίς που πήρε 7 άσσους. Ο Εθνικός πήγε καλά σε μπλοκ – άμυνα αλλά υστέρησε στην υποδοχή.

Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Οικονόμου.

Τα σετ: 2-3 (25-20, 22-25, 28-30, 25-23, 13-15)

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κλαρούδας): Τουρνάκης 8π., Τοκάνης 16, Ψάρρας 5, Λουκάς 10, Μπάσης 19, Παπακυριακού 6 / Βολουδάκης (λ. – 48% υπ., 23 αρ.), Λιόντας 1, Αλεξίου, Σιώπης, Αδαμόπουλος

ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Λάιος): Κατσανεβάκης 13π., Μπεκιάρης 10, Κούνας 12, Κρέτσης, Λυκούρεσης 7, Ασπιώτης 29 / Τσαδήμας (λ. – 83% υπ., 44% άρ), Δρογκάρης 3, Θεοδωρόπουλος, Νικηφορίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ