1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2015 14:11

Χατζηπροδρόμου: «Απόλυτος στόχος η άνοδος»

Ο Ίωνας Χατζηπροδρόμου αποτελεί την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, συμπληρώνοντας έτσι το κομμάτι του παζλ που έλειπε από το ρόστερ της.

 Ο έμπειρος Κεντρικός μίλησε αποκλειστικά στην «Ώρα των Σπορ» για την τρίτη του επιστροφή στην ΑΕΚ και τόνισε πως αποκλειστικός στόχος είναι η άνοδος. Παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια και να μπορέσουν όλοι μαζί να οδηγήσουν την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια όπου και ανήκει. Αρχικά αναφερόμενος στην προσέγγιση της ΑΕΚ και την απόφαση του να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» ο παίκτης σχολίασε: «Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από την ΑΕΚ από το καλοκαίρι. Όμως εγώ τότε είχε συμφωνήσει με την Κηφισιά και ήθελα να τηρήσω τον λόγο μου, δεδομένου ότι είχα και καλές σχέσεις. Παρόλα αυτά δεν τηρήθηκαν κάποιες συμφωνίες που είχα κάνει με την Κηφισιά και από την στιγμή που συνέχισε να υπάρχει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, υπήρξε ξανά μια προσέγγιση και συμφωνήσαμε».

«Το τρίπτυχο της επιτυχίας»

Ο Χατζηπροδρόμου έχει δει ήδη την παρουσία της ΑΕΚ στα πρώτα φιλικά και τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη και φτιαγμένη για την άνοδο: «Η ΑΕΚ έχει φτιάξει φέτος μια πολύ καλή ομάδα και θέλω από την μεριά μου να βοηθήσω και εγώ για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι ένας. Να ανέβει η ομάδα στην Α1. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία». Για να μπορέσει η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της, ο έμπειρος άσος σχολίασε πως χρειάζεται η σύμπραξη του κόσμου, της διοίκησης και της ομάδας: «Θεωρώ πως με την στήριξη της διοίκησης, του κόσμου αλλά και την δική μας παρουσία η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για να ανέβει κατηγορία».

«Δεν στεκόμαστε στα προβλήματα»

Η ΑΕΚ φέτος κατάφερε να εξασφαλίσει για προπονήσεις το κλειστό του Μετς ενώ ακόμα περιμένει να ξεκαθαρίσει ποιο γήπεδο θα χρησιμοποιεί για έδρα. Ο Χατζηπροδρόμου αναφερόμενος στο γηπεδικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί γενικότερα την ΑΕΚ επισήμανε: «Έχω περάσει ξανά από την ΑΕΚ και ξέρω ότι το γήπεδο είναι ένα αγκάθι ειδικά για μια ομάδα με ιστορία και τέτοιο όνομα. Φέτος είναι σημαντικό ότι κάνουμε προπονήσεις στο Μετς και πιστεύω πως όλοι θα κάνουμε το καλύτερο χωρίς να κοιτάμε τα προβλήματα» ενώ αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία: «Η αλήθεια είναι πως με την Κηφισιά δεν κάναμε την προετοιμασία που έπρεπε να κάνουμε όμως και πάλι θεωρώ πως λόγω εμπειρίας μπορώ να βοηθήσω την ομάδα όταν μου ζητηθεί. Έχω πλέον το χρόνο να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να φτάσω το επίπεδο των συμπαικτών μου. Έχουμε μπροστά μας λίγες ημέρες και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις».

«Αξίζει την στήριξη»

Ο Ίωνας Χατζηπροδρόμου έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ για τη χρονιά που ξεκινάει: «Εγώ από την μεριά μου αυτό που θέλω να ζητήσω από τον κόσμο είναι να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει γιατί πραγματικά μας δίνει δύναμη η παρουσία του. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για να προσφέρει ωραίο θέαμα και πολλές συγκινήσεις. Αξίζει την στήριξη του κόσμου αυτή η προσπάθεια που γίνεται». Σχολιάζοντας παράλληλα και τον ανταγωνιστικό όμιλο στον οποίον συμμετέχει η ΑΕΚ: «Είναι καλύτερο που βρισκόμαστε σε έναν όμιλο με δυνατές ομάδες γιατί αυτό μας κρατάει και εμάς σε εγρήγορση. Δεν θα είχε νόημα να παίζουμε με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδας και να πάμε στα πλέι οφ και να δούμε εκεί τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στις θεωρητικά δυνατές ομάδες. Εξάλλου μέχρι τώρα η ΑΕΚ έχει δώσει φιλικά απέναντι σε ομάδες της Α1 ενώ και οι παίκτες της έχουν ανάλογες εμπειρίες».

enwsi.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ