1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2015 13:08

Νίκησε ΜΕΝΤ και ατυχία

Νέα μεγάλη νίκη πέτυχε το Σάββατο η ανδρική ομάδα της Ελπίδας στην Τούμπα επί της Ενωσης Τούμπας με 3-1 και μαζί με τον Μακεδονικό είναι οι μόνες ομάδες που διπλασίασαν τις επιτυχίες τους στο ξεκίνημα της φετινής Α2.
Η επιτυχία της ομάδας του Γιώργου Καραβιδόπουλου παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού στο ξεκίνημα του τρίτου σετ τραυματίστηκε στο πόδι ο Χάρης Βεληχάι, ενώ εξακολουθεί να απουσιάζει και ο αρχηγός Φώτης Βασιλειάδης. Όμως, το κενό και των δύο κάλυψε χωρίς πρόβλημα ο έμπειρος Αντώνης Μαυρίδης και έτσι η ομάδα έφυγε από το γήπεδο της ΜΕΝΤ με το τρίποντο.

Ο άτυχος Βεληχάι, που ήρθε στην ομάδα φέτος το καλοκαίρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάστρεμμα τρίτου βαθμού και αναμένεται να απουσιάσει περίπου ένα μήνα. Το επόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου η Ελπίδα έχει μία ακόμη δύσκολη αποστολή με αντίπαλο την ΓΕ Αλεξανδρούπολης στο «Ι. Λεμονίδης».

"Ασφαλώς είναι μία νίκη πολύ σημαντική, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν πως όλες οι ομάδες είναι κοντά. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή σε κάθε παιχνίδι για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως", σχολίασε ο Γιώργος Καραβιδόπουλος.

Tα σετ: 25-15, 15-25, 19-25, 21-25

ΕΝ. ΤΟΥΜΠΑΣ (Φίνος): Μωυσίδης, Γεωργιάδης, Μουράτης, Αντωνίου, Κολτσιάκης, Χριστοφορίδης, Αντωνιάδης (λ) - Αυγητίδης (λ), Πολιτίδης, Κουρτίδης, Τσάρας, Κουτσονίκας.

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Σαχπατζίδης, Ακριτίδης, Σταυρακάκης, Βεληχάι, Βουλγαρίδης, Χριστόφας, Ταλαμπίρης (λ) - Ξένος (λ), Παντίρης, Μαυρίδης, Καραβιδόπουλος.



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ