1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2015 01:56

Κοντά σε συμφωνία ο Ηρακλής Χαλκίδας με την Κύζικο για τον Πεφάνη

Άλλη μία μεταγραφική έκπληξη ετοιμάζει ο Ηρακλής Χαλκίδας λίγες ημέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον πατρινό ακραίο Ανδρέα Πεφάνη ο οποίος αγωνίζονταν στην Παναχαϊκή αλλά τα δικαιώματα του τα έχει η Κύζικος Νέας Περάμου που έχει και τον τελευταίο λόγο για την παραχώρηση του.

Τις τελευταίες ημέρες οι διοικήσεις των δύο συλλόγων έχουν συνεχή επικοινωνία για την περίπτωση του Πεφάνη αλλά εάν δεν καταβληθούν εγγυήσεις η μεταγραφή δεν θα ανακοινωθεί.

Ο Πεφάνης αγωνίζεται ακραίος, είναι γεννημένος 27 Μαρτίου 1982 καιέχει ύψος 1.92. Εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα είναι και η τελευταία που θα συμπληρώσει το δυνατό ρόστερ του Ηρακλή Χαλκίδας. Θα ενισχύσει κυρίως την τετράδα των ακραίων όπου δεσπόζει ο Ζένια Γκόρτσανιουκ που την προηγούμενη σεζόν ήταν στη ΜΕΝΤ και σε ομάδα του Κατάρ αλλά και Μάκης Κολτσιάκης που έχει αποκτήσει εμπειρία στον Ηρακλή.

Επίσης έχει αποκτηθεί και ο ακραίος Παναγιώτης Φωτιάρης απο τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Η προετοιμασία του Ηρακλή Χαλκίδας υπό την καθοδήγηση του Σπύρου Γκολίτση και την καθοδήγηση του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Καρκαλή θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα.

3 σχόλια

  • Comment Link του γηπεδου Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 12:47 posted by του γηπεδου

    Στο πέραμα δεν βοηθούν παίχτες που προσφέρουν βοηθούν παίχτες που γλειφουν την διοίκηση μεταφορικα και.....κυριολεκτικα....καποιοι ξέρουν!τουλαχιστον ας ανεβάσουν την ομάδα φέτος γιατί ακολουθούν την πορεία που έκαναν τα χανια...

  • Comment Link Chalk Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 20:22 posted by Chalk

    Ο Παίκτης θα έρθει στην Χαλκίδα ότι και να λέει στην Κύζικο το ΔΣ που κάνουν τους μάγκες θα έρθει σε εμάς.
    Η ομάδα είναι καλή και πάμε για άνοδο. Λεφτά υπάρχουν.
    Ο Πεφάνης θα είναι μια καλή αλλαγή για την ομάδα αν και δεν πρόκειται να παίξει βασικός σε εμάς θα είναι χρήσιμος.

  • Comment Link περαμα Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 19:02 posted by περαμα

    Περιεργος αλλα μαχημος.Παίχτης εγγύηση και τρομερά προσόντα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ