1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2015 15:25

Οριστικά χωρίς Παγγεραγωτικό η Α2, δεν βρέθηκε αντικαταστάτης για τα Χανιά

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή η ΚΕΠ της ΕΟΠΕ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για την περίπτωση του Παγγερωτικού στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών και του αντικαταστάτη του ΣΦΠ Χανίων στον Α΄όμιλο της Α2 ανδρών.

 

Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει με την περίπτωση του Παγγεραγωτικού καθώς η ομάδα της Μυτιλήνης θα αγωνιστεί τελικά στο τοπικό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση του συλλόγου είχε κάνει δήλωση αποχώρησης αλλά λίγο πριν την κλήρωση έκανε εκπρόθεσμο αίτημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών το οποίο και απορρίφθηκε. Έτσι, στον  όμιλο δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση και με την κλήρωση στον Β΄υπο όμιλο του Α΄ομίλου. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα στον Α΄όμιλο της Α2 ανδρών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες καμία ομάδα από τις Ενώσεις δεν δήλωσε συμμετοχή για να καλύψει το κενό του ΣΦΠ Χανίων που αποσύρθηκε κι όλα δείχνουν πως ο όμιλος θα γίνει με 10 ομάδες, έναντι 12 που θα έχει ο Β΄όμιλος.

Ο πρόεδρος της ΚΕΠ Χρήστος Σύλλας είπε πως η Επιστροπή θα συνεδριάσει αύριο για να πάρει αποφάσεις, ενώ ανεπίσημα έχει ριχτεί πρόταση για μεταφορά ομάδας από τον Β΄όμιλο ώστε και οι δύο ομιλοι να έχουν 11 ομάδες.

2 σχόλια

  • Comment Link Hovnanisian Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 15:00 posted by Hovnanisian

    Σας χαλάει τα σχέδια η Αρμενική και δεν τη θέλετε στη μεγάλη Α2 Σας?

  • Comment Link Manos Dem Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 13:43 posted by Manos Dem

    Ωραία πρωταθλήματα διοργανώνει η ομοσπονδία.Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία!Πώς τα καταφέρατε και το κάνετε τόσο "μικρό άθλημα" σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα,πρέπει να είσαστε φοβεροί μάγοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ