1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-08-2015 19:45

Με Ξεροβάσιλα κι έτοιμη η Παλλήνη

Με περιορισμένες αλλαγές στην σύνθεσή της ξεκινά η χρονιά για την ανδρική ομάδα της Παλλήνης, η οποία τερμάτισε πέρσι στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου.
Ο Σύλλογός αποχαιρετά τον μέχρι πρότινος προπονητή της ανδρικής ομάδας, Γιάννη Φάκα, ο οποίος πήρε «μεταγραφή» για τον πάγκο της παλιάς του αγάπης, του Ολυμπιακού, όπου θα διατελέσει βοηθός του Πιάτσα. Την θέση του θα πάρει ο Βασίλης Ξεροβάσιλας, ο οποίος πέρασε μία σεζόν στην γυναικεία ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας.

Πλήρης ανανέωση έγινε στις θέσεις των πασαδόρων, καθώς ο Μιχάλης Λιόντας και ο Δημήτρης Γκίκας αποχώρησαν για τον Εθνικό Πειραιώς και το Μαρκόπουλο αντίστοιχα. Οι νέοι πασαδόροι θα είναι ο Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα κατά την σεζόν 2010-2011 κατά την οποία, μάλιστα, η Παλλήνη πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας και την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία, και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος προέρχεται από μια σεζόν στην ομάδα των Χανίων.

Στην Παλλήνη παρέμειναν οι δύο βασικοί ακραίοι, Φερνάντο Μπιλλήρης και Κώστας Μήττας, τις προσπάθειες των οποίων θα ενισχύσει το γέννημα - θρέμμα του συλλόγου, Δημήτρης Ψάρρης, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ο Άρης Στυλιανόπουλος που προέρχεται από τις ακαδημίες, καθώς και ο Ομίντ Χομαγιούν, ο οποίος παραμένει στην ομάδα αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις θα τον αναγκάσουν να περιορίσει την συμμετοχή του σε προπονήσεις. Ο μέχρι πέρσι ακραίος της ομάδας, Παντελής Αγγελής, αποχώρησε.

Το δίδυμο του αρχηγού Τάσου Αντωνάκη και Χρήστου Κουλοχέρη, που παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ένας από τους παλαιότερους παίκτες, θα συνεχίσει στην θέση των κεντρικών μπλοκέρ. Μια σπουδαία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής αποτελεί η προσθήκη του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος αφήνει την Πάτρα και την ΕΑΠ για την Παλλήνη.

Στις θέσεις των διαγωνίων παραμένουν οι Δημήτρης Τσικάτος και Γιώργος Μπαλαγιάννης,ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός, όπως έκανε και πέρσι, αλλά και ως ακραίος.

Λίμπερο θα εξακολουθήσει να είναι ο Κώστας Βογιατζίδης.

Το πλήρες ρόστερ:

Προπονητής: Βασίλης Ξεροβάσιλας
Πασαδόροι: Γιώργος Χριστόπουλος, Γιώργος Κατσαούνης
Ακραίοι: Φερνάντο Μπιλλήρης, Δημήτρης Ψάρρης, Κώστας Μήττας, Άρης Στυλιανόπουλος, Ομίντ Χουμαγιούν
Κεντρικοί: Τάσος Αντωνάκης, Χρήστος Κουλοχέρης, Παναγιώτης Ρουμελιώτης
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τσικάτος, Γιώργος Μπαλαγιάννης
Λίμπερο: Κώστας Βογιατζίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ