1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-08-2015 15:32

Μπουτσουρής: «Με έναν κεντρικό κάνουμε τη διαφορά»

Ο Νίκος Μπουτσουρής έκανε στην «Ώρα των Σπορ» τον απολογισμό των μεταγραφικών κινήσεων που έγιναν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για την στελέχωση του ρόστερ.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει πλέον σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς απομένει μια προσθήκη για να κλείσει και τυπικά το δυναμικό. Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του τμήματος κατάφεραν υπό αντίξοες συνθήκες να κάνουν τις καλύτερες δυνατές προσθήκες και αυτή την στιγμή η ομάδα να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Ο προπονητής, Νίκος Μπουτσουρής αν και αναγκάστηκε αρκετές φορές να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έγιναν. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» είδε το δίδυμο Κατσανεβάκη και Ανδρεάδη πάνω στους οποίους ήθελε να «χτίσει» τη νέα ομάδα να αποχωρούν, ωστόσο οι λύσεις βρέθηκαν. Ο ίδιος με δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ» έκανε τον απολογισμό των μεταγραφικών κινήσεων ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Παρόλα αυτά δήλωσε ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας και στάθηκε στο κενό του Κεντρικού που περιμένει να καλυφθεί: «Είχαμε τεράστιες δυσκολίες, τόσες που δεν το περιμέναμε ούτε εμείς όταν ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό μας. Παρόλα αυτά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έγιναν. Καταφέραμε να καλύψαμε τα κενά και θεωρώ πως είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Αν μπορέσουμε να πάρουμε και έναν έμπειρο Κεντρικό που θα μας απογειώσει τότε θα είμαστε στην πρώτη γραμμή» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν παίκτες στην αγορά ακόμα. Αθλητές από την Α1 που περιμένουν και εμείς έναν από αυτούς θα διεκδικήσουμε. Η δική μας θέληση είναι να καλύψουμε το κενό και να κάνουμε την διαφορά».

«Δυνατός ο όμιλος μας»

Στη συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε και σε τι θέση βρίσκεται η ομάδα έναντι των αντιπάλων της στον 2ο όμιλο τονίζοντας: «Έχω μια εικόνα για τις κινήσεις που έκαναν οι υπόλοιπες ομάδες. Νομίζω ότι είμαστε στην πρώτη γραμμή. Αν καταφέρουμε όπως είπα να αποκτήσουμε και τον Κεντρικό τότε θα απογειωθούμε αγωνιστικά. Έτσι όπως έγιναν φέτος οι κληρώσεις, ο πρώτος όμιλος παρουσιάζεται πολύ αδύναμος και στον δεύτερο όμιλο στον οποίον συμμετέχουμε εμείς υπάρχει συνωστισμός καλών ομάδων. Αυτό είναι καλό από τη μια, γιατί θα έχουμε και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ενισχυμένες ομάδες όπως ο Εθνικός, η Καλαμάτα, η Χαλκίδα. Οι ομάδες αυτές μαζί με μας θα έπρεπε να παίζουν σε μια κατηγορία που είναι ημιεπαγγελματική, κάτι ανάμεσα στη Volleyleague και την Α2, γιατί είναι διαφορετικό το επίπεδο». Να τονίσουμε πως η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει οριστικά στις 31 Αυγούστου αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 24. Λόγω και της μετάθεσης στην έναρξη του πρωταθλήματος αποφασίστηκε να πάει για μια εβδομάδα μετά η «πρώτη».

«Το αύριο της ΑΕΚ»

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στις κινήσεις των νεαρών αθλητών που έγιναν σχολιάζοντας: «Στην αρχή του σχεδιασμού είπαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και να την εμπλουτίσουμε με νέα παιδιά τα οποία πιστεύουμε πως θα αποτελέσουν το αύριο του ελληνικού βόλεϊ και της ΑΕΚ. Σαφώς και υπάρχει υλικό στις νεαρές ηλικίες, ήρθαν πολλά ταλαντούχα παιδιά. Καλό είναι όμως αυτές οι κινήσεις να έχουν συνέχεια. Να έρχονται κάθε χρόνο νέοι αθλητές και να πλαισιώνουν τους περσινούς. Για πρώτη χρονιά όμως θεωρώ πως κάναμε αρκετά πράγματα σε αυτό το κομμάτι».

«Επαγγελματίες Ζουπάνης και Κοτσιλιάνος»

Η ΑΕΚ έκανε την κίνηση του καλοκαιριού με την απόκτηση των Ζουπάνη και Κοτσιλιάνου. Δύο παίκτες όμως που προέρχονται από το μπιτς βόλεϊ και τη νέα χρονιά θα ενισχύουν την ομάδα στη σάλα. Αυτό ωστόσο δεν δείχνει να προβληματίζει τον προπονητή του «Δικεφάλου» που γνωρίζει καλά τους δύο αθλητές και θεωρεί πως δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Ο κ. Μπουτσουρής έπλεξε το εγκώμιο των δύο παικτών τονίζοντας πως η παρουσία τους θα βοηθήσει την ΑΕΚ: «Με τα παιδιά έχω συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό πριν μερικά χρόνια. Πρόκειται για δύο πολύ αξιόλογους αθλητές, επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης. Αυτό δεν το λέω τώρα που ήρθαν στην ΑΕΚ αλλά είναι μια αλήθεια. Οι δύο τους έχουν επιλέξει τα τελευταία χρόνια το δικό τους δρόμο. Γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες που έχουν από την ενασχόληση τους με το μπιτς βόλεϊ αλλά δεν θεωρώ πως θα μας επηρεάσει. Αυτά είναι πράγματα δεδομένα και συμφωνημένα και πιστεύω πως δεν αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Είναι δύο σημαντικές προσθήκες που θα μας βοηθήσουν πολύ. Σε όλα τα παιδιά πιστεύω πολύ, έχουμε ένα ρόστερ ολοκληρωμένο με πολλές επιλογές σε κάθε θέση», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του. Να θυμίσουμε πως οι δύο αθλητές πριν μερικές ημέρες αναδείχτηκαν για δεύτερη χρονιά πρωταθλητές Ελλάδος στο μπιτς βόλεϊ, συνεχίζοντας να διεκδικούν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ