1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2015 19:40

Πλήγωσε τα Χανιά η Κύζικος αλλά δεν ήταν αρκετό

Εκπληκτικό παιχνίδι στην Νέα Πέραμο με την Κύζικο να υποχρεώνει την πρώτη ήττα των Χανίων και μάλιστα ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-1. Η ομάδα του Γιώργου Μπακοδήμου αν και βρέθηκε πίσω στα σετ, κατάφερε την ανατροπή και να πάρει το δίποντο, με την βοήθεια και του κόσμου του που γέμισε το κλειστό της Περάμου.

Παρά την ήττα του τα Χανιά παραμένουν στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 31 βαθμούς. Η Κύζικος μείωσε  την διαφορά στους δύο βαθμούς (29 σύνολο) και η μάχη για τα μπαράζ ανόδου ολοένα και μεγαλώνει. Το εντυπωσιακό για την Κύζικο είναι ότι μετά από 11 αγωνιστικές δεν έχει ηττηθεί ακόμα στην έδρα της και από την στιγμή που δεν τα κατάφερε ο ΣΦΠ Χανίων, δύσκολα θα σπάσει η έδρας της Νέας Περάμου.

Διαιτητές: Μόσχος, Μάλφας

Τα σετ: 3-2 (25-23, 20-25, 24-26, 25-21, 15-09)

ΚΥΖΙΚΟΣ (Μπακοδήμος): Μπεκιάρης, Πεφάνης, Τσέργας, Θεοδωρόπουλος, Βαρδής Σ., Παπασιδέρης / Πλεμμένος (λ), Σοφράς, Λιώτας, Μπαρμπουνής, Μελλές.

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Μπουτσουρής): Φίνος, Καπίρης, Δεληπρίμης, Καλογεράκης, Πουλής, Ψάρρας / Πολυμερόπουλος (λ), Παπαγεωργίου, Κουτρουμπάκης, Παπαδημητρίου, Κατσαούνης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ