1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2015 21:44

Μπακοδήμος: «Διώχνουμε την πίεση και καλύπτουμε τις απουσίες»

Ο προπονητής της Κύζικου Νέας Περάμου Γιώργος Μπακοδήμος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη επί της πρωτοπόρου ομάδας των Χανίων με 3-2 σετ.

Η επιτυχία ήρθε σε μία περίοδο που απουσιάζουν με τραυματισμούς στα γόνατα τους ο Γιώργος Παπασιδέρης και ο Χρήστος Βαρδής, ενώ όλη τη σεζόν θα χάσει ο Κώστας Καρανικολάου που έκανε χειρουργική επέμβαση στον ώμο.

«Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο ευχαριστήθηκε καλό βόλεϊ με πολλές εναλλαγές και ωραίες φάσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε στο volleynews.gr ο προπονητής της Νέας Περάμου Γιώργος Μπακοδήμος και πρόσθεσε: «Στα τελευταία δύο σετ παίξαμε ακόμα καλύτερα και είχαμε αποτελεσματικό σερβίς. Γυρίσαμε θετικά την πίεση που υπήρχε στον αγώνα και πήραμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα πιάνει τα όρια της και καλύπτει τις απουσίες των παιδιών που είναι τραυματίες.  Ξεκινάμε καλά τη χρονιά και μειώσαμε στον έναν βαθμό τη διαφορά μας από τα Χανιά. Προσπαθούμε να διώχνουμε την πίεση. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι το τέλος. Ακολουθεί ο δύσκολος αγώνας με τον Απόλλωνα στην έδρα μας και θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ