1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
30-11-2014 21:17

Πάτρας: «Να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Χρήστος Πάτρας, δήλωσε μετά τη νίκη επί του Μακεδονικού:
«Σήμερα είναι γιορτή για την ομάδα μας, αφού έχει τα γενέθλια της. Ο κόσμος χάρηκε το παιχνίδι, συνεχίζει να γεμίζει το γήπεδο και να τιμά την προσπάθεια που κάνουμε να φέρουμε ξανά τον Ηρακλή εκεί που αξίζει. Είμαι ευχαριστημένος γιατί προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο και σε άλλα παιδιά τα οποία θα χρειαστούμε, γιατί έχουν πολύ δυνατό σύνολο».

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ.Π. Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 06:44 posted by Γ.Π.

    κε Πάτρα με όλο το σεβασμό για τις προσπάθειες τις δικές σας και των παικτών, δυστυχώς δε μπορείτε να φέρετε τον Ηρακλή εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται και πολύ περισσότερο όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι οπαδοί που του καλοάρεσε να το παίζουν παράγοντες και παρά του ότι βλέπουν την καταστροφή που έχουν προκαλέσει δε λένε να ξεκουνηθούν όσο βεβαια τους ανέχονται οι αηδιασμένοι ηρακληδείς και τους στηρίζουν -αραγε γιατί- οι οργανωμένοι που αλλού κι αλλού κράζουν και την πέφτουν με το παραμικρό. Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α!!!!!!!!!! Αυτούς περισσότερο τους ενδιαφέρει η μούρη και η μαγκιά στα οπαδικά ραδιόφωνα και σάιτ παρά να βρεθεί διέξοδο για την ομάδα. Μη μου πείτε ότι με αυτούς θα ανέβει ο Ηρακλής και με αυτούς θα ξαναμεγαλουργήσει, αστεία πράγματα. Κάνανε τον Ηρακλή τόσο μικρό κι ασήμαντο ικανό να διοικηθεί από μικρούς κι ασήμαντους. Ειλικρινά εύχομαι να τα καταφέρετε αλλά φαντάζομαι ότι κι εσείς θα θέλατε να δουλεύατε στην ομάδα με άλλες συνθήκες και να συνεργαζόσασταν με άλλους ανθρώπους. Τέλος, έχω μια επισήμανση. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα πληρώσει πολύ ακριβά την ανυπαρξία επίσημης και σοβαρής διοίκησης. Αν ,χθες η ομάδα δεν αποκτήσει κανονική διοίκηση είτε εκλεγμένη είτε διορισμένη από το πρωτοδικείο και κυρίως σοβαρή ικανή να μιλάει με αξιόπιστα με την πολιτεία,δε θα καταφέρει να εκμεταλλευθεί ακόμα και διατάξεις προς ψήφιση νόμων που ίσως λύσουν το πρόβλημα. Οι ίδιοι άνθρωποι που αρνήθηκαν μια υπαρκτή λύση που θα είχε τον Ηρακλή τώρα στην Α1 καθαρό και πρωταγωνιστή ελπίζω να μη σταθούν ξανά εμπόδιο γιατί απλά γουστάρουν να κάνουν κουμάντο σε ένα μικρό Ηρακλή. Στα μάτια του κόσμου φαίνονται πολύ χειρότεροι από αυτούς που επί χρόνια έβριζαν. Πιάσανε την καρέκλα και μάλλον τους αρέσει για να δουν ότι γύρω τους τα πάντα καταρρέουν. Ένας σύλλογος με τόσα τμήματα και όλα στις χαμηλές κατηγορίες. Και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Ασχολούνται μόνο με το ποιος τους τα λέει και ξοδεύουν την ενέργειά τους στο θάψιμο όλων αυτών που απλά δεν είναι δικοί τους. Εχουν διχάσει τον κόσμο με αποτέλεσμα το γήπεδο να είναι κρανίου τόπος. Και μη μου πείτε ότι ο κόσμος του Ηρακλή είναι αυτοί οι 150-200 ή 250 που πηγαίνουν για να δουν το μεγάλο Ηρακλή να κατατροπώνει ομάδες όπως το Μακεδονικό και τη Λήμνο. Φύγετε χθες και μην ανησυχείτε ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλος και θα βρει το δρόμο του όπως έγινε και στο ποδόσφαιρο. Απλά φύγετε ή γίνετε επίσημη διοίκηση με ευθύνες και υποχρεώσεις αφού λέτε ότι αγαπάτε το σύλλογο. Η τζάμπα μαγκιά και η φιγούρα τελείωσε.Για να δούμε.......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ