1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2014 17:17

Δεν σταμάτησε ούτε στη Ρόδο το τραίνο των Χανίων

Με ανατροπή από το 1-0, ο ΣΦΠ Χανίων επικράτησε στην Ρόδο με 3-1 επί της Ροδίων Άθλησις και παραμένει αήττητος στη πρώτη θέση του Β' ομίλου της Α2 ανδρών. 
Οι Χανιώτες αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ, μπήκαν με μεγαλύτερη συγκέντρωση στη συνέχεια και έφτασαν στο τρίποντο. Πλέον η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή περιμένουν στραβοπάτημα της Κυζίκου στην Κρήτη με τον ΟΠΕΡ (16.30), για να μάθει αν θα βρίσκεται μόνη της στη πρώτη θέση ή αν θα συγκατοικεί για άλλη μία αγωνιστική με την ομάδα της Νέας Περάμου.

Από την άλλη για τη Ρόδο, η ομάδα έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα με μόλις μία νίκη σε επτά αγώνες, έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς.

Διαιτητές: Μαρκάτης, Προκοπίου

Τα σετ: 1-3 (25-23, 19-25, 15-25, 20-25)

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Αντωνιάδης): Μακρής,Χουσίδης, Προδρομίδης, Γκένοφ, Κοτίτσας, Μοσχούς / Μαυράκης (λ), Κοκολάκης, Καρύδας, Μπαρδή, Γιώτης

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Μπουτσουρής): Καλογεράκης, Φίνος, Παπαδημητρίου, Πουλής, Ψάρρας, Δελιπρίμης / Χαραλαμπίδης (λ), Πολυμερόπουλος (λ), Κατσαούνης, Μιχελάκης

2 σχόλια

  • Comment Link ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΣ Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 12:01 posted by ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΣ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΕ.....ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΠΕΡ.....ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ".....ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣ!!!!

  • Comment Link ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 18:24 posted by ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ

    1)EINAI O KYΖΙΚΟΣ ΚΙ ΟΧΙ "Η"!
    2)ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ & Ο ΟΠΕΡ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ