1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
27-09-2014 21:47

Φιλική νίκη της Παναχαϊκής με την Καλαμάτα

Η Παναχαϊκή συνέχισε να αφήνει θετικές εντυπώσεις στις φιλικές αναμετρήσεις, κερδίζοντας αυτήν την φορά την Καλαμάτα εκτός έδρας με 4-0 σετ, και μετά από απόφαση των προπονητών να γίνει κι άλλο σετ. 

Οι "κοκκινόμαυροι" παρά την κούραση του ταξιδιού, αφού πήγαν κατευθείαν στο γήπεδο, έδειξαν να μην έχουν πρόβλημα απέναντι στην αξιόμαχη Καλαμάτα.

Ο Γιώργος Λυκούδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, ενώ στο 4ο σετ αγωνίστηκαν κατά κύριο λόγο οι νεαρότεροι αθλητές της ομάδας.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης είπε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος γιατί βλέπω ότι πράγματα που έχουν δουλευτεί στην προπόνηση παίρνουν σάρκα και οστά», ενώ συνέχισε λέγοντας για τον Νίκο Μαυραγάνη: «Έχει όλα τα προσόντα για να παίξει καλά. Ξέρω ότι μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα και τα περιμένω από εκείνον».

Τα σετ: 4-0 (22-25, 23-25, 23-25, 17-25)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Δημητρακόπουλος): Μπουσούνης, Μανιατέας, Περτινάκης, Κακαλέτρης, Ντάκουρος (λίμπερο), Βραχνάς, Καρράς, Αποστολόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λυκούδης): Ν. Ρουμελιώτης, Λιβαθηνός, Ντονάς, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Βασιλάκος, λίμπερο ο Μ. Ρουμελιώτης, (Καραμπέρης, Γεωργακόπουλος, Στούπης, Χρηστιάς, Μούρτζης).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ