1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-09-2014 13:44

ΓΕΑ - ΑΕ Κομοτηνής... σημειώσατε «Χ»

Ισόπαλο έληξε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν για ΓΕΑ και ΑΕ Κομοτηνής στο κλειστό "Μιχάλης Παρασκευόπουλος", το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και έφερε αντιμέτωπες δυο ομάδες που θα βρεθούν αντίπαλες και στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας.


Οι γηπεδούχοι της ΓΕΑ κατέκτησαν μετά από μεγάλη μάχη το πρώτο σετ με 26-24, οι φιλοξενούμενοι της ΑΕ Κομοτηνής πήραν τα δύο επόμενα με 24-26 και 18-25, ενώ οι Αλεξανδρουπολίτες κατέκτησαν το τέταρτο με 25-16. Οι δύο προπονητές δοκίμασαν σχήματα και πρόσωπα, ενώ αποφάσισαν να μην παιχτεί ταϊ μπρέικ με αποτέλεσμα να μην υπάρξει νικητής.

Η ΓΕΑ το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για το τουρνουά της ΜΕΝΤ στο κλειστό της Τούμπας. Το βράδυ του Σαββάτου (7.00μμ) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή και ανάλογα με το αποτέλεσμα σε αυτό το ματς, την Κυριακή θα παίξει με τον νικητή ή τον ηττημένο του αγώνα ΜΕΝΤ - Νίκη Αιγινίου.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ