1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-06-2014 21:26

Κοντά στο «ναι» ο Λιβαθηνός

Ο Νίκος Ρουμελιώτης και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν την υλοποίηση για τον σχεδιασμό της Παναχαϊκής της νέας περιόδου από την πάσα και για αυτό η πρώτη συζήτηση από τους παίκτες του φετινού ρόστερ έγινε με τον Γιάννη Λιβαθηνό.

Ο έμπειρος πασαδόρος το σκέφτεται αρκετά σοβαρά να αγωνιστεί για δεύτερη σερί χρονιά στους «κοκκινόμαυρους», αλλά δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του. Η λογική λέει ότι εάν δεν προκύψει κάποια σούπερ πρόταση από ομάδα Α1 Εθνικής, τότε ο Λιβαθηνός θα πει το «ναι» και θα συμμετάσχει στην προσπάθεια της Παναχαϊκής για να επιστρέψει άμεσα στην Κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού βόλεϊ.

Ο ίδιος σε αυτή την περίπτωση θα...επιστρέψει στην Α2 Εθνική μετά από μια και πλέον 10ετία! Γιατί στην Α2 Εθνική έχει αγωνιστεί στο ξεκίνημα της καριέρας του με την Ολυμπιάδα πανηγυρίζοντας με τους «πορτοκαλί» την άνοδο στην Α1. Στη συνέχεια έπαιξε με την Ολυμπιάδα στην Α1, μετά μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό από τους «πράσινους» πήγε στην Λαμία, «επαναπατρίστηκε» επιστρέφοντας στην Πάτρα για λογαριασμό της ΕΑΠ, έπαιξε για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό και φέτος από τα μέσα της σεζόν και μετά ήταν ο βασικός πασαδόρος της Παναχαϊκής.

Για το επίπεδο της τωρινής Α2 Εθνικής ο Γιάννης Λιβαθηνός είναι πολυτέλεια! Αλλά όπως είχε δηλώσει στην «Π» ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης στόχος των «κοκκινόμαυρων» τη νέα χρονιά δεν είναι απλώς να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στην Α1, αλλά να δημιουργήσει ένα σύνολο που την μεθεπόμενη σεζόν θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία των μεγάλων.

Πηγή: pelop.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link greek volley Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 18:50 posted by greek volley

    Αφού ρε παιδιά είναι Δημόσιος Υπάλληλος-έτσι ευκολα νομίζετε ότι μπορεί να πάει όπου θέλει??? Πάτρα σαν πόλη που είναι η δουλειά του και αφήστε τα αυτά τα "δακρύβρεκτα" αγωνιστικά οργάνωσης κ.λ.π.!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ