1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2014 19:34

Πρόταση ανανέωσης στον Λιβαθηνό

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη, η διοίκηση της Παναχαϊκής έκανε πρόταση στον πασαδόρο Γιάννη Λιβαθηνό για να παραμείνει και τη νέα χρόνια στην ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στην Α2 Ανδρών.

Η πρόταση εγινε πριν λίγες μέρες με τον έμπειρο Πατρινό πασαδόρο να ζητά λιγες μέρες διορία για να σκεφτεί και να δώσει την απάντηση του στην Παναχαϊκή.
Οι πληροφορίες λένε πως και άλλες ομάδες έχουν κάνει κρούση στον Γιάννη Λιβαθηνό αλλά και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς εχει πάρει μετάθεση στην Πάτρα, το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα στόχος της Παναχαϊκής είναι να αποκτηθούν και 1-2 νεαροί ταλαντούχοι παίκτες οι οποίοι θα έχουν την λογική της επένδυσης ώστε να δουλέψουν με τους κοκκινόμαυρους και να βοηθήσουν στο μέλλον.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις συντήρησης συνεχίζονται για τους παίκτες της Παναχαϊκής οι οποίοι θα συνεχίσουν μέχρι και τα μέσα Ιουνίου όπου θα σταματήσουν λόγω καλοκαιρού.

Πηγή: achaiasports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ