1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2014 11:23

Αντωνιάδης: «Ευκαιρία μας να αποδείξουμε πράγματα»

Στην ευκαιρία της Ορεστιάδας σ' αυτό το δεύτερο τουρνουά που γίνεται στο σπίτι της, να αποδείξει πράγματα και να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την άνοδο στη Volleyleague, στάθηκε ο τεχνικός της Ορεστιάδας, Νίκος Αντωνιάδης, ευχόμενος να μην υπάρξουν τραυματισμοί από την επιβάρυνση των παικτών.
«Σίγουρα και στην Αθήνα δεν ήμασταν και στην καλύτερη κατάσταση, πήραμε βέβαια τρεις βαθμούς, περιμέναμε κάτι παραπάνω, ευκαιρία τώρα σε αυτό το τουρνουά να δείξουμε περισσότερα πράγματα και να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Volleyleague. Το τουρνουά όπως έγινε ήταν δύσκολο, υπήρχε και αποχή ενός μήνα, για όλες τις ομάδες βέβαια. Εμείς πήραμε αυτό που πήραμε, από εδώ και πέρα αναμένεται άλλο ένα δύσκολο τριήμερο, εμείς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, αναρρώσαμε και σωματικά και ψυχολογικά, θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς, καθώς η επιβάρυνση είναι πολύ μεγάλη, και να πάνε όλα καλά για την ομάδα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ