1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2014 11:27

Γκολίτσης: «Έχουμε τρεις ευκαιρίες...»

Ορεστιάδα-Αποστολή: Δημήτρης Βάλσαμος

Στο βαθμολογικό αβαντάζ που εξασφάλισε στο πρώτο τουρνουά της Νέας Περάμου η ΜΕΝΤ. στάθηκε ο τεχνικός της, Σπύρος Γκολίτσης, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια και για την πόλη και τη διοργάνωση της Ορεστιάδας.

«Παίζουμε σε μια πόλη που αγαπάει το βόλεϊ, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, που πιστεύω θα έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την διοργάνωση αυτή, και θα γίνουν καλά παιχνίδια. Έχουμε σίγουρα ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα, το οποίο βέβαια δε λέει τίποτα αν δεν ολοκληρωθεί η προσπάθεια κι οι αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο μας. Έχουμε τρεις ευκαιρίες, ξεκινάμε με την Αργυρούπολη, που έδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα κι είναι στη δεύτερη θέση αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πράγματα, καθώς δεν παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Έχουμε τρεις αγώνες και θέλουμε μόνο μία νίκη, κι ό,τι καλύτερο έρθει βαθμολογικά, για εμάς θα είναι ευχής έργον».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ