1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2014 20:58

Βλασακίδης: «Παραμένουμε προσγειωμένοι στον στόχο μας» (video)

Ο Δημήτρης Βλασακίδης που ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ορεστιάδας μαζί με τον Γιάννη Καρδαμανίδη, μίλησε για την νίκη επί του Κολλεγίου. Ο ακραίος των εβριτών τόνισε για την ανάγκη που είχε η ομάδα του για το τρίποντο, μετά την άσχημη ήττα επί της Αργυρούπολης, ενώ έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια των μπαράζ.
«Η νίκη για εμάς ήταν μονόδρομος. Όπως δεν απογοητευτήκαμε που χάσαμε το χθεσινό ματς, έτσι και σήμερα δεν χαιρόμαστε τόσο πολύ. Παραμένουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας και προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι το θέλαμε περισσότερο, γιατί ξέραμε ότι αν χάναμε σήμερα θα είχαμε πολύ λίγες ευκαιρίες για την άνοδο. Συγκεντρωθήκαμε, τα δώσαμε όλα και πήραμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι και αύριο θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε το καλύτερο. Πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά, να δώσουμε τα πάντα, να παλέψουμε για όσους βαθμούς γίνεται ώστε να πετύχουμε την άνοδο. Πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε τα πάντα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ