1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2014 21:04

Χατζηαντωνίου: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει» (video)

Ο προπονητής του Κολλεγίου Άκης Χατζηαντωνίου μίλησε για την συνέχεια της ομάδας του στα μπαράζ ανόδου, τονίζοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως παραμένουν στον στόχο.

«Σύμφωνα με το πώς λειτουργεί η δική μας ομάδα και πόσο προπονούνταν πιστεύω ότι και εδώ που έχουμε φτάσει είναι μεγάλη επιτυχία. Όταν φτάνεις σε μία τέτοια φάση πρέπει να είσαι πιο σοβαρός, πιο συγκεντρωμένος και πιο έτοιμος ίσως για να διεκδικήσεις αυτά για τα οποία παλεύεις όλη τη χρονιά. Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια. Είμαστε ακόμη μέσα στον στόχο, πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε τρίποντα και να διεκδικήσουμε αυτό που ήρθαμε να διεκδικήσουμε», είπε αρχικά ο «Χασίντο» και συμπλήρωσε : «Νομίζω η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί γιατί έχουμε μαζευτεί σαν ομάδα, άσχετο αν μαζευτήκαμε μία ώρα πριν το χθεσινό παιχνίδι. Νομίζω υπάρχει χρόνος και θα δούμε και στο αυριανό παιχνίδι τι θα γίνει για να πορευτούμε». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ