1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2014 17:44

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών ο Αίας Μαλεσίνας

Την πρώτη επίσημη αποχώρηση έχουμε από το πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Με επιστολή που απέστειλε η διοίκηση του Αίαντα Μαλεσίνας, ενημέρωσε την ΕΟΠΕ ότι αποσύρει την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου από το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών (Β' όμιλος).

Η απόφαση του Αίαντα, όπως αναφέρεται στο έγγραφο, οφείλεται στην αποχώρηση ορισμένων αθλητών από την ομάδα, αλλά και στα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον ικανό αριθμό αθλητών.

Ο Αίαντας πριν από τρία χρόνια μπήκε στην κατηγορία με πολύ όρεξη και διάθεση για διακρίσεις αλλά σειρά ατυχών επιλογών και αρνητικών αποτελεσμάτων έφεραν την διοίκηση αλλά και την ομάδα σε αδιέξοδο.

Με την ευκαιρία της αποχώρησης του Αίαντα και μπροστά στο ενδεχόμενο κι άλλης αποχώρησης η ΕΟΠΕ θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής σχεδιασμού της Α2 ανδρών.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 22:18 posted by ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Είναι η πρώτη ομάδα αφότου ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 που αποχωρεί αλλά είναι εφέτος η 3η που εγκαταλείπει την Α2 μετά τον Γαλαξία από την Θεσσαλονίκη και την ομάδα της Μεταμόρφωσης από την Αθήνα.
    Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι η αποδόμηση του Ελληνικού ανδρικού βόλεϊ δεν έχει τέλος. Άλλο τρανό και συνάμα απογοητευτικό παράδειγμα είναι η φετινή συμμετοχή των ομάδων παμπαίδων στο πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ … μόλις 12 ομάδες, όταν στις Παγκορασίδες οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι 117 !!! Αναλογία 1/10.
    Σε ελάχιστα χρόνια το ανδρικό βόλεϊ θα είναι μια ανάμνηση και για μας που έχουμε δώσει τη ζωή μας για αυτό… πολύ πικρή.
    Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ από αυτούς που ορίζουν τις τύχες του αθλήματος για να αναστείλει τον προαναγγελθέντα θάνατο του…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ