1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2014 18:31

Οι αποφάσεις των Ομοσπονδιών Ολυμπιακών Αθλημάτων

Οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών Ολυμπιακών Αθλημάτων συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και αποφάσισαν ομόφωνα, με αίτημα την άμεση εφαρμογή τους από την Πολιτεία, τα παρακάτω:

Να καταβληθεί άμεσα η τελευταία δόση της επιχορήγησης του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του 2013 καθώς και η επιχορήγηση σωματείων, σε Ομοσπονδίες που αδικαιολογήτως δεν τα έλαβαν για γραφειοκρατικούς λόγους, με ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προγραμματισμός των Ομοσπονδιών, η μισθοδοσία των υπαλλήλων και όλες οι υποχρεώσεις θα καλύπτονταν από τις συγκεκριμένες επιχορηγήσεις που είχαν εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πλέον απειλείται σε τεράστιο βαθμό η ίδια η λειτουργία των Ομοσπονδιών. 

Τα χρήματα αυτά να καταβληθούν από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του 2013 και όχι από μεταφορά στον προϋπολογισμό του έτους 2014. 

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ