1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-11-2013 12:57

Ανατροπή με Ζουπάνι για το Κολλέγιο

Την ώρα που η ΕΟΠΕ αποφάσιζε να παραπέμψει τον Γιώργο Κοτσιλιάνο και το Νίκο Ζουπάνι στην δικαστική επιτροπή για τις δηλώσεις του πρώτου στον Τύπο για την ομοσπονδία του βόλεϊ, το Κολλέγιο Αθηνών πήρε σπουδαία νίκη στην Καρδίτσα επί του τοπικού ΣΠΑΚ στο ντέρμπι του Β΄ομίλου της Α2 ανδρών.

Το παιχνίδι διήρκησε 1 ώρα και 45 λεπτά και ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Ο ΣΠΑΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά και στο πρώτο σετ επικράτησε πολύ εύκολα με 25-13. Με ένα σερί 10-0 από το 12-11 το σκορ έγινε 22-11 και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε και το σετ, καθώς το Κολλέγιο δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική. Τα επόμενα σετ ήταν σαφώς πιο αμφίρροπα, με τη διαφορά να κυμαίνεται μεταξύ 1-3 πόντων στο μεγαλύτερο μέρος τους, και τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Η φιλοξενούμενη όμως ήταν πιο ψύχραιμη, με καλύτερες επιθετικές επιλογές σε κρίσιμα σημεία, τον Ζουπάνι σε εξαιρετική μέρα και στέφθηκε τελικά νικήτρια επικρατώντας 25-23, 25-19 και 25-21 στο 2ο, 3ο και 4ο σετ αντίστοιχα.

Αξίζει να τονισθεί η δυναμική παρουσία, και η ανάλογη συμπαράσταση, των φιλάθλων της Καρδίτσας στο γήπεδο, δείγμα της αγάπης του κόσμου για το βόλεϊ και τον ΣΠΑΚ.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Αχ.-Χαρδαλίδης

Τα σετ: 1-3 (25-13, 23-25, 19-25, 21-25)

ΣΠΑΚ(Φ. Αλεξίου-Νελιδάκης): Χήρας, Θάνος, Σ. Αλεξίου, Παπαγεωργίου, Βλαχόπουλος, Καραγκιόζης, Νελιδάκης, Καραθάνος, Κολτσιάκης, Ντάκουρης, Φ. Αλεξίου

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Χατζηαντωνίου): Κοτσιλιάνος, Τατούλης, Ζουπάνι, Μάντζιος, Ρεστέλης, Μεσσαλάς, Χριστοφίδης, Πολυμερόπουλος, Σωτηρίου, Μιχαλόπουλος, Αριστόπουλος, Μπούρας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ