1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2013 14:09

O Πανερυθραϊκός τρίτωσε τις νίκες στη Δραπετσώνα

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πανερυθραϊκός περνώντας και από την Δραπετσώνα με 3-1 σετ σε ένα από τα ντέρμπι της 4η αγωνιστικής στον Α΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών. Ο Πανερυθραϊκός μαζί με τα Χανιά και τον Οδυσσέα οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πανερυθραϊκου αγωνίστηκε για 3η φορά εκτός έδρας λόγω των προβλημάτων αδειοδότησης της έδρας του, ενώ από τη Δραπετσώνα δεν ήταν στο πάγκο ο Γιάννης Πλήθης λόγω της 20ημερης τιμωρίας του από το αθλητικό δικαστή.

Στο πρώτο σετ το σκορ είχε πολλές εναλλαγές. Στο τέλος του σετ η ομάδα της Δραπετσώνας πέρασε μπροστά 24-21. Εκεί έγινε η μεγάλη ανατροπή από την ομάδα της Νέας Ερυθραίας και το σκορ έγινε 24-24. Η Δραπετσώνα είχε δύο ευκαιρίες στο 27-26 και 28-27 να τελειώσει το σετ υπέρ της, κάτι που δεν έγινε και τελικά το σετ κατέκτησε ο Πανερυθραϊκός με 30-28.

Το 2ο σετ κατέκτησε άνετα ο Πανερυθραϊκός αφού ήταν σε όλη τη διάρκεια μόνιμα μπροστά 3-4 πόντους

Το 3ο σετ φαινόταν πως θα είχε την ίδια εξέλιξη με το 2ο σετ αλλά η Δραπετσώνα κατάφερε να ισοφαρίσει 21-21 και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της ομάδας του Χατζηπέρρου επικράτησε 25-23.

Το 4ο σετ εξελίχθηκε σε μονόλογο του Πανερυθραϊκού. Προηγήθηκε και με 6 πόντους ( 19-13) . Σταδιακά όμως η Δραπετσώνα κατάφερε να το μειώσει 21-20, αλλά χωρίς λάθη μέχρι το τέλος ο Πανερυθραϊκός πήρε τη νίκη 5-21.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το ντεμπούτο στη πρώτη ομάδα του πασαδόρου Θανάση Λέεπουρα, ο οποίος τηρουμένων των αναλογιών στάθηκε καλά και αντικατέστησε επάξια των Γιώργο Κατσουνη που έχει υποστεί θλάση στον γαστροκνήμιο στον προηγούμενο αγώνα με το ΟΦΗ.

Τα σετ: 1-3 (28-30, 20-25, 25-23, 21-25)

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Διάκος): Ρεζκ Ι, Φυτρος Γ, Μαργαριτης Θ, Εξαδακτυλος Μ, Τραπεζοντιδης Γ, Χριστοπουλος Δ, Μπινιος Ε, Κογκαλιδης Κ., Στρατηγος Ε, Κογκαλιδης Κ, Βογιατζιδης Κ (λ).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χατζηπέρρος): Παπασιδέρης Δ, Παπασιδέρης Γ, Κωστόπουλος Β, Λέπουρας Δ, Αδαμόπουλος Π, Μπιλλήρης Φ, Γκόρτσανιουκ Α, Πολυμερόπουλος Ν (λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ