1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2013 15:51

Διαλύεται ο Γαλαξίας;

Του Κώστα Καραγιάννη
Ο Γαλαξίας διέλυσε την ανδρική ομάδα, έδιωξε όλους τους παίκτες που είχε σε υψηλό επίπεδο και στο μεταξύ πήγαν σε άλλους συλλόγους.
 
Η ΕΟΠΕ δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση σε σχέση με τη συμμετοχή του Γαλαξία στον 3ο όμιλο της Α2 ανδρών και είναι άγνωστο εάν θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα ή θα κατεβάσει εφήβους και παίδες ή τελικά θα ξεκινήσει για να μηδενιστεί στη συνέχεια για να αποφύγει τα χειρότερα.

Πάντως, οι πρώην παίκτες του Μελιδώνης, Καλπακτσόγλου, Δάλλας πήγαν στον Νέστωρα και μάλιστα αγωνίστηκαν στο ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ κόντρα στη ΧΑΝΘ η οποία και νίκησε με 3-1 σετ. Επίσης έφυγαν οι Μούρτζιος, Χατζηγώγος και θα αγωνίζονται στον Περσέα και ο Παραδεισιάνος στη ΜΕΝΤ. Οπότε μιλάμε κυριολεκτικά για ένα μυστήριο.

Και αν αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης ομάδες της Θεσσαλονίκης, που έχουν δυο όλα κι όλα ταξίδια στον Έβρο, ρωτήστε τις εβρίτικες που έχουν τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας μακρινά ταξίδια...

thrakisports.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Κυριακίδης Άγγελος Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 13:40 posted by Κυριακίδης Άγγελος

    Τα πράγματα ξεκαθάρισαν χθες όταν λάβαμε την συμπληρωματική ειδική προκήρυξη της Α2 ανδρών η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι : Στη Β Εθνική Κατηγορία/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα θα υποβιβαστούν οι ομάδες που θα καταλάβουν στον Γ’ Όμιλο: τις δύο (2) τελευταίες θέσεις του τελικού βαθμολογικού πίνακα. Επίσης υποβιβάζεται ο ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ο οποίος δήλωσε εγγράφως ότι δεν θα συμμετάσχει.

    Δυστυχώς άλλη μια ανδρική ομάδα κατέβασε ρολά... και το ερώτημα τώρα είναι ποια θα είναι η επόμενη... Κρίμα... πολύ κρίμα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ