1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2013 13:53

Πήρε απόσπαση ο Πάτρας

Ο Χρήστος Πάτρας κατάφερε να πάρει απόσπαση από σχολείο της Κέρκυρας σε υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη κι έτσι θα συνεχίσει κανονικά στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Ο «γηραιός» σήμερα έχει φιλικό με τον Αίαντα Ευόσμου στις 19.30.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 12:43 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    Σας τα εγραφα εγω οτι οταν παρουσιαστηκε ο κος Πατρας στην ουσια παρουσιαστηκε για να παρουσιαστει επειδη επρεπε οπωσδηποτε να ξεκινησει η προετοιμασια και ειχαν ηδη αρνηθει να αναλαβουν τον Ηρακλη τουλαχιστον 4 προπονητες. Εκει εφτασαν τον Ηρακλη ο Τσιργογιαννης και οι φιλοι του. Να αρνουνται να αναλαβουν προπονητες γειτονιων της Α2. Ουτε συμβολαιο ειχε υπογραφει τοτε (21 Αυγουστου) ουτε τιποτα. Αλλωστε ποιος να το υπογραψει απο τον Ηρακλη; Υπαρχει καποιος που υπογραφει. Αν κανω λαθος ας μας πουν ποιος φερει την ευθυνη της υπογραφης του για θεματα της ομαδας. Ευχομαι στον κο Πατρα να τα παει καλα. Επισης στη διοικηση της ΠΑΛΗ να το γλεντησει που η ομαδα βρηκε προπονητη. Αλλωστε ο Ηρακλης θα ειναι στην επικαιροτητα για τετοια θεματα πια. Ειδηση θα αποτελουν αποσπασεις προπονητων , αγορα επιπλων, συντηρηση κτιριων, αγονοι πληστειριασμοι για τους χορτατζηδες και πωληση διαρκειας καποιου διαρκειας οταν βεβαια πωλειται καποιο. Αληθεια εχετε καταλαβει ποσο μικρυνατε τον Ηρακλη;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ